Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leszcze2011 Fc Łąka
killer Tactiek 442
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 22
formidable Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen weak


3e minuut.
de la Guardia kopt de bal weg. Klungelig pakt Lasocki de bal. Kotowski is nu in balbezit. Jarke verovert de bal door een tackle van achteren. Jarke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - Fc Łąka 1:0

4e minuut.
Pilotto met een sublieme pass. Bulsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki rent richting de bal. Szlachcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Brković passt de bal in één keer door. Pilotto speelt de bal door. Binerowski rent richting de bal. Szlachcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jarke rent richting de bal. Jarke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - Fc Łąka 2:0

10e minuut.
Brković speelt de bal door. Bulsis rent richting de bal. Bulsis speelt de bal door. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Dudka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozano Sánchez met een snelle inworp. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szlachcikowski passt de bal zonder na te denken. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotowski. Jarke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Binerowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Binerowski geeft een hoge lob. Pilotto geeft een hoge lob. Jarke is nu in balbezit. Jarke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lasocki rent richting de bal. Szlachcikowski onderschept slim de pass. Szlachcikowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jarke de bal. Jarke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rumcajs onderschept slim de pass. de la Guardia is nu in balbezit. de la Guardia passt de bal zonder na te denken. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - Fc Łąka 3:0

29e minuut.
Rumcajs is nu in balbezit. Bulsis verovert de bal door een tackle van achteren. Bulsis geeft de bal voor. Jarke maakt een snoekduik en kopt de bal. Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - Fc Łąka 4:0

32e minuut.
Bulsis kopt de bal weg. Klungelig pakt Nabuco de bal. Jarke rent richting de bal. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jarke rent richting de bal. Jarke haalt uit met een fantastische trap. Dudka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lozano Sánchez met een sublieme pass. Jarke rent richting de bal. Kotowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Antczak trapt de bal weg. Bulsis kopt de bal weg. Daar is Kotowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarke is nu in balbezit. Jarke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Nabuco de bal onder controle te krijgen. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez passt de bal met de wreef. Szlachcikowski kan de bal niet met de borst controleren. Szlachcikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bulsis is nu in balbezit. Bulsis speelt de bal door. Jarke heeft problemen om de bal te vangen. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszcze2011 26%, Fc Łąka 74%.
Leszcze2011 - Fc Łąka 4:0

50e minuut.
de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia passt de bal in één keer door. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski passt de bal in één keer door. Lozano Sánchez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pilotto probeert naar een medespeler te passen. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarke rent richting de bal. Jarke draait met de bal, schiet en ... Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Brković speelt de bal door. Bulsis met een sublieme pass. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - Fc Łąka 5:0

57e minuut.
Gajowy is nu in balbezit. Pilotto rent richting de bal. Pilotto geeft een hoge lob. Jarke is nu in balbezit. Jarke schiet op doel. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
de la Guardia met een sublieme pass. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski passt de bal zonder na te denken. Jarke rent richting de bal. Jarke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lozano Sánchez geeft een hoge lob. Rumcajs is nu in balbezit. Brković probeert naar een medespeler te passen. Bulsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulsis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke haalt uit met een fantastische trap. Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - Fc Łąka 6:0

65e minuut.
Mahony probeert naar een medespeler te passen. Pilotto rent richting de bal. Pilotto probeert naar een medespeler te passen. Jarke rent richting de bal. Jarke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szlachcikowski onderschept slim de pass. Szlachcikowski passt de bal in één keer door. Brković is nu in balbezit. Brković geeft een lange en hoge pass. Jarke maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - Fc Łąka 7:0

70e minuut.
Brković probeert naar een medespeler te passen. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski passt de bal in één keer door. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
de la Guardia passt de bal met de wreef. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Dudka heeft problemen om de bal te vangen. Jarke is nu in balbezit. Jarke haalt uit met een fantastische trap. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dudka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarke rent richting de bal. Jarke haalt uit met een fantastische trap. Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - Fc Łąka 8:0

78e minuut.
Inworp. Gorić met de inworp. Bulsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulsis geeft een hoge lob. Jarke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - Fc Łąka 9:0

83e minuut.
Bulsis probeert naar een medespeler te passen. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lasocki krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bulsis kopt de bal weg. Klungelig pakt Szlachcikowski de bal. Szlachcikowski passt de bal zonder na te denken. Jarke rent richting de bal. Jarke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Antczak trapt de bal weg van het doel. Daar is Bulsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulsis probeert naar een medespeler te passen. Szlachcikowski heeft problemen om de bal te vangen. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszcze2011 20%, Fc Łąka 80%.
Leszcze2011 - Fc Łąka 9:0