Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Łąka Leszcze2011
442 Tactiek killer
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 55.4
poor Schieten formidable
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Szlachcikowski passt de bal zonder na te denken. Brković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kotowski de bal. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Meler speelt de bal door. Bulsis probeert naar een medespeler te passen. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke schiet op doel. Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:1

8e minuut.
Binerowski met de inworp. Nabuco is nu in balbezit. Nabuco passt de bal met de wreef. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski haalt uit met een fantastische trap. Ponce bokst de bal weg.

11e minuut.
Pilotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez geeft een lange en hoge pass. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke haalt uit met een fantastische trap. Antczak bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bulsis neemt de hoekschop. Jarke springt en kopt de bal. Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:2

13e minuut.
Szlachcikowski passt de bal met de wreef. Brković heeft problemen om de bal te vangen. Brković speelt de bal door. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rumcajs rent richting de bal. Bulsis verovert de bal door een tackle van achteren. Bulsis geeft een hoge lob. Jarke springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Sykta de bal onder controle te krijgen. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
de la Guardia passt de bal met de wreef. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski passt de bal in één keer door. Bulsis geeft een lange en hoge pass. Jarke springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez geeft de bal voor. Kotowski heeft problemen om de bal te vangen. Jarke is nu in balbezit. Jarke draait met de bal, schiet en ... Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bulsis geeft een hoge lob. Antczak speelt de bal door. Lozano Sánchez kopt de bal weg. Jarke is nu in balbezit. Jarke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Antczak trapt de bal weg. Lozano Sánchez kopt de bal weg. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Jarke de bal. Jarke probeert naar een medespeler te passen. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke is nu in balbezit. Jarke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:4

28e minuut.
Brković rent richting de bal. Brković geeft de bal voor. Sykta rent richting de bal. Jarke onderschept slim de pass. Jarke draait met de bal, schiet en ... Antczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bulsis met een sublieme pass. Klungelig pakt Szlachcikowski de bal. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski passt de bal met de wreef. Lozano Sánchez geeft een hoge lob. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:5

36e minuut.
Binerowski is nu in balbezit. Jarke heeft problemen om de bal te vangen. Lasocki rent richting de bal. Jarke verovert de bal door een tackle van achteren. Jarke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Brković speelt de bal door. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski is nu in balbezit. Szlachcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:6

40e minuut.
de la Guardia probeert naar een medespeler te passen. Jarke rent richting de bal. Sykta begaat een overtreding. Jarke raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jarke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:7

41e minuut.
Rumcajs geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nabuco kan de bal niet met de borst controleren. Brković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brković probeert naar een medespeler te passen. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nabuco is nu in balbezit. Brković onderschept slim de pass. Brković passt de bal zonder na te denken. Jarke is nu in balbezit. Jarke schiet op doel. Antczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Łąka 78%, Leszcze2011 22%.
Fc Łąka - Leszcze2011 0:8

47e minuut.
Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez passt de bal zonder na te denken. Daar is Jarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:9

48e minuut.
Włodyga passt de bal zonder na te denken. Binerowski heeft problemen om de bal te vangen. Lasocki rent richting de bal. Jarke verovert de bal door een tackle van achteren. Jarke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Meler is nu in balbezit. Meler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jarke de bal. Jarke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Nabuco de bal. Brković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brković probeert naar een medespeler te passen. Jarke rent richting de bal. Jarke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Brković probeert naar een medespeler te passen. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski onderschept slim de pass. Jarke is nu in balbezit. Jarke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:10

66e minuut.
Lozano Sánchez met een snelle inworp. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ... Lasocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:11

67e minuut.
Jarke probeert de bal aan de voet te houden. Meler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulsis. Bulsis krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Gościnika rent richting de bal. Gościnika geeft een hoge lob. Jarke is nu in balbezit. Jarke schiet op doel. Antczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:12

71e minuut.
Daar is Bulsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulsis geeft een hoge lob. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke schiet op doel. Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:13

79e minuut.
Szlachcikowski passt de bal in één keer door. Jarke rent richting de bal. Lasocki is nu in balbezit. Jarke onderschept slim de pass. Jarke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kotowski kopt de bal weg. Szlachcikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lasocki rent richting de bal. Jarke onderschept slim de pass. Jarke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łąka - Leszcze2011 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Łąka 78%, Leszcze2011 22%.
Fc Łąka - Leszcze2011 0:14