Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Władcy Fallusa GODŁO RP
Dotyk Michałka. Tactiek Popular2
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
59.1 gemiddelde waardering 54.7
excellent Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Karolak is nu in balbezit. Ziętarski speelt de bal door. Ozelami rent richting de bal. Ozelami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - GODŁO RP 1:0

23e minuut.
Cebrià bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa onderschept slim de pass. Chansa passt de bal met de wreef. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kins geeft de bal voor. İsmayılzadə kan de bal niet met de borst controleren. Cosmescu onderschept slim de pass. Cosmescu schiet op doel. Dionisio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Władcy Fallusa - GODŁO RP 1:1

36e minuut.
Chansa passt de bal met de wreef. Ozelami is nu in balbezit. Rullo rent richting de bal. Ozelami onderschept slim de pass. Ozelami draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cebrià met een snelle inworp. Kins rent richting de bal. Kins geeft een hoge lob. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap. Dionisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Chansa rent richting de bal. De Gruyter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chansa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chansa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Van Paemel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - GODŁO RP 2:1

45e minuut.
Uzal met een sublieme pass. Cossou is nu in balbezit. Cossou geeft een lange en hoge pass. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 46%, GODŁO RP 54%.
Władcy Fallusa - GODŁO RP 2:1

55e minuut.
Kins is nu in balbezit. Cossou verovert de bal door een tackle van achteren. Cossou met een sublieme pass. Chansa rent richting de bal. Chansa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Borostyáni geeft een hoge lob. De Gruyter is nu in balbezit. Chansa onderschept slim de pass. Chansa draait met de bal, schiet en ... Van Paemel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - GODŁO RP 3:1

63e minuut.
Joutsen met een sublieme pass. Kins rent richting de bal. Kins geeft een lange en hoge pass. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Brasília Amarela passt de bal met de wreef. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Borostyáni verovert de bal door een tackle van achteren. Uzal rent richting de bal. Uzal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kanar zal de hoekschop nemen. Cossou heeft problemen om de bal te vangen. Cossou passt de bal in één keer door. Chansa rent richting de bal. Chansa draait met de bal, schiet en ... Van Paemel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 41%, GODŁO RP 59%.
Władcy Fallusa - GODŁO RP 3:1