Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA Ks Polibuda
liga Tactiek Nowa
41% Balbezit 59%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
51.3 gemiddelde waardering 55.8
formidabel Schieten goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen uitmuntend


32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hagemeier niet meer kan verder spelen. Pabis komt het veld opgelopen. Bormann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş begaat een overtreding. Bobeş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 54%, Ks Polibuda 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Ks Polibuda 0:0

46e minuut.
Bucurică rent richting de bal. Bucurică geeft een hoge lob. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. Moszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Ks Polibuda 1:0

52e minuut.
Bobeş speelt de bal door. Piro heeft problemen om de bal te vangen. Piro geeft een lange en hoge pass. Gabryś krijgt zijn hoofd ertegen. Pabis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Ks Polibuda 1:1

58e minuut.
García Llamas onderschept slim de pass. García Llamas geeft een lange en hoge pass. Tiefenbach probeert de bal aan de voet te houden. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Moszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Damian geeft een hoge lob. Ragan rent richting de bal. Thiện Ân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan onderschept slim de pass. Ragan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Bucurică kopt de bal weg. Daar is Veronelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veronelli probeert naar een medespeler te passen. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gabryś is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Halkalı neemt de hoekschop. Gabryś krijgt zijn hoofd ertegen. Pabis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Damian rent richting de bal. Damian geeft een lange en hoge pass. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś schiet op doel. Pabis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
García Llamas onderschept slim de pass. Truszkowski rent richting de bal. García Llamas onderschept slim de pass. García Llamas haalt uit met een fantastische trap. Moszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Ks Polibuda 2:1

89e minuut.
Klungelig pakt Bobeş de bal. Bobeş met een sublieme pass. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan haalt uit met een fantastische trap. Pabis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Ks Polibuda 2:2

89e minuut.
Kraft komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 53%, Ks Polibuda 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Ks Polibuda 2:2