Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Polibuda INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA
Nowa Tactiek liga
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
51.7 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten outstanding
very good Passen good
formidable Verdedigen good


4e minuut.
Heinz kopt de bal weg. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı geeft een hoge lob. Ragan rent richting de bal. Ragan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 1:0

7e minuut.
Łyczmański speelt de bal door. Bucurică probeert naar een medespeler te passen. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Truszkowski de bal. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Damian met een harde bal richting middenveld. Bobeş kopt de bal weg. Daar is Ragan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragan schiet op doel. Hagemeier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 2:0

16e minuut.
Veronelli rent richting de bal. Veronelli speelt de bal door. Marczuk rent richting de bal. Marczuk schiet op doel. Moszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 2:1

30e minuut.
Stuligłowa probeert naar een medespeler te passen. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś speelt de bal door. Ragan is nu in balbezit. Ragan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Polibuda 62%, INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 38%.
Ks Polibuda - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 2:1

70e minuut.
Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk onderschept slim de pass. Veronelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Heinz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halkalı speelt de bal door. Stuligłowa speelt de bal door. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş geeft de bal voor. Hagemeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Truszkowski onderschept slim de pass. Bobeş rent richting de bal. Bobeş geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bormann de bal onder controle te krijgen. Gabryś krijgt zijn hoofd ertegen. Hagemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Buitenspel voor Veronelli. Goede buitenspelval van de verdediging. Kraft komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Polibuda 44%, INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 56%.
Ks Polibuda - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 2:1