Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Władcy Fallusa Barcelona 1994
Dotyk Michałka. Tactiek barcelona 2
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58.9 gemiddelde waardering 54.2
formidable Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Erdoğaner geeft de bal voor. Chansa kopt de bal weg. Cossou rent richting de bal. Cossou geeft een lange en hoge pass. Ozelami springt en kopt de bal. Sądel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Prokop passt de bal zonder na te denken. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka haalt uit met een fantastische trap. Erdoğaner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieśla rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Erdoğaner geeft een hoge lob. Aleksaderski controleert de bal met de borst. Ozelami is nu in balbezit. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - Barcelona 1994 1:0

28e minuut.
Aknai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzal rent richting de bal. Aknai begaat een overtreding. Aknai krijgt een gele kaart.

34e minuut.
İsmayılzadə geeft de bal voor. Ozelami kan de bal niet met de borst controleren. Pigg begaat een overtreding. Ozelami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cossou wilt de vrije trap nemen. Sądel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 48%, Barcelona 1994 52%.
Władcy Fallusa - Barcelona 1994 1:0

58e minuut.
Barseghyan onderschept slim de pass. Barseghyan probeert naar een medespeler te passen. Aleksaderski rent richting de bal. Ozelami onderschept slim de pass. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Sądel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pigg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erdoğaner met de inworp. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski speelt de bal door. Klungelig pakt Ozelami de bal. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Sądel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - Barcelona 1994 2:0

68e minuut.
Karolak rent richting de bal. Karolak geeft een lange en hoge pass. Daar is Garsta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cieśla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pietranik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Chansa kopt de bal weg. Klungelig pakt Barseghyan de bal. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - Barcelona 1994 3:0

78e minuut.
Cossou probeert naar een medespeler te passen. Uzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzal geeft een lange en hoge pass. Chansa is nu in balbezit. Chansa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Erdoğaner probeert naar een medespeler te passen. Cossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossou passt de bal met de wreef. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 30%, Barcelona 1994 70%.
Władcy Fallusa - Barcelona 1994 3:0