Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSTychy1971 GODŁO RP
GKS TYCHY Tactiek Popular2
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
56.1 gemiddelde waardering 53.2
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Castel passt de bal zonder na te denken. Furacão rent richting de bal. Furacão speelt de bal door. Castel rent richting de bal. Castel geeft een lange en hoge pass. Van Paemel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Çalışkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquegrana onderschept slim de pass. Cinquegrana speelt de bal door. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Furacão speelt de bal door. Cebrià rent richting de bal. Cebrià geeft een hoge lob. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu schiet op doel. Kačavenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Raican onderschept slim de pass. Raican passt de bal met de wreef. Furacão bereikt de bal nog maar net als eerste. Furacão geeft een hoge lob. Cernea maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Paemel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Cebrià kopt de bal weg. Brasília Amarela probeert naar een medespeler te passen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - GODŁO RP 0:1

29e minuut.
Joutsen probeert naar een medespeler te passen. Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Waleński zijn tegenspeler op de grond. Waleński krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ban onderschept slim de pass. Wooter verovert de bal door een tackle van achteren. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Kačavenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - GODŁO RP 0:2

32e minuut.
Çalışkan met de inworp. Kins bereikt de bal nog maar net als eerste. Kins passt de bal met de wreef. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. Kačavenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Siwek passt de bal met de wreef. Castel bereikt de bal nog maar net als eerste. Castel passt de bal zonder na te denken. Cinquegrana rent richting de bal. Cinquegrana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kins onderschept slim de pass. Kins geeft een hoge lob. Ban kopt de bal weg. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 48%, GODŁO RP 52%.
GKSTychy1971 - GODŁO RP 0:2

51e minuut.
Wooter geeft de bal voor. Cebrià geeft een lange en hoge pass. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel. Kačavenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - GODŁO RP 0:3

52e minuut.
Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu met een sublieme pass. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - GODŁO RP 0:4

55e minuut.
Brasília Amarela met de inworp. Waleński is nu in balbezit. Ban onderschept slim de pass. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - GODŁO RP 0:5

59e minuut.
Kins speelt de bal door. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela geeft de bal voor. Cosmescu springt en kopt de bal. Kačavenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - GODŁO RP 0:6

65e minuut.
Kins met een sublieme pass. Joutsen is nu in balbezit. Joutsen probeert naar een medespeler te passen. Brasília Amarela geeft de bal voor. Cosmescu krijgt zijn hoofd ertegen. Kačavenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Cernea de bal onder controle te krijgen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban passt de bal in één keer door. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Kačavenda bokst de bal weg.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Raican de bal onder controle te krijgen. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela passt de bal met de wreef. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela met een sublieme pass. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - GODŁO RP 0:7

89e minuut.
Waleński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cebrià rent richting de bal. Cebrià geeft een lange en hoge pass. Raican is nu in balbezit. Raican schiet op doel. Van Paemel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 61%, GODŁO RP 39%.
GKSTychy1971 - GODŁO RP 0:7