Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. S. Cracovia INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA
5-3-2 Tactiek liga
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 52.7
adequate Schieten outstanding
poor Passen solid
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Veronelli rent richting de bal. Veronelli geeft een hoge lob. Marczuk rent richting de bal. Marczuk draait met de bal, schiet en ... Villarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 0:1

9e minuut.
Veronelli rent richting de bal. Bucurică rent richting de bal. Bucurică probeert naar een medespeler te passen. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
García Llamas met een sublieme pass. Bucurică rent richting de bal. Bucurică geeft een lange en hoge pass. Veronelli heeft problemen om de bal te vangen. Veronelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 0:2

22e minuut.
García Llamas rent richting de bal. García Llamas passt de bal in één keer door. Alberdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberdi geeft een lange en hoge pass. Veronelli kopt de bal weg. Villarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 0:3

30e minuut.
Bucurică heeft problemen om de bal te vangen. Bucurică geeft een lange en hoge pass. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk draait met de bal, schiet en ... Villarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 0:4

35e minuut.
García Llamas passt de bal zonder na te denken. Bucurică rent richting de bal. Bucurică met een sublieme pass. Marczuk rent richting de bal. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dulanto rent richting de bal. Veronelli onderschept slim de pass. Veronelli passt de bal met de wreef. Marczuk heeft problemen om de bal te vangen. Marczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Garrison geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alberdi met een snelle inworp. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea schiet op doel. Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Bucurică passt de bal zonder na te denken. Marczuk is nu in balbezit. Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk onderschept slim de pass. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. S. Cracovia 71%, INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 29%.
K. S. Cracovia - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 0:5

46e minuut.
Szreder komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kąkol passt de bal zonder na te denken. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyczmański is nu in balbezit. Speriatu verovert de bal door een tackle van achteren. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Garrison heeft problemen om de bal te vangen. Marczuk is nu in balbezit. Gontkovský begaat een overtreding. Gontkovský krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. García Llamas onderschept slim de pass. García Llamas geeft de bal voor. Veronelli is nu in balbezit. Veronelli schiet op doel. Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 0:6

53e minuut.
Havlíček probeert naar een medespeler te passen. Bucurică geeft een hoge lob. Klungelig pakt Veronelli de bal. Veronelli haalt uit met een fantastische trap. Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 0:7

59e minuut.
Alberdi geeft een hoge lob. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Garrison onderschept slim de pass. Garrison geeft de bal voor. Speriatu rent richting de bal. Kąkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąkol haalt uit met een fantastische trap. Hagemeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Gontkovský is nu in balbezit. Gontkovský passt de bal in één keer door. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu geeft de bal voor. Atelkyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Marczuk onderschept slim de pass. Marczuk passt de bal met de wreef. Veronelli heeft problemen om de bal te vangen. Veronelli draait met de bal, schiet en ... Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Veronelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

74e minuut.
Klungelig pakt Pabis de bal. Gontkovský rent richting de bal. Gontkovský geeft een hoge lob. Atelkyn rent richting de bal. Atelkyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 1:7

76e minuut.
Pabis speelt de bal door. Bucurică geeft de bal voor. Buchalski kopt de bal weg. García Llamas is nu in balbezit. García Llamas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Havlíček geeft de bal voor. Klungelig pakt Leszko de bal. Atelkyn rent richting de bal. Atelkyn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 2:7

83e minuut.
Atelkyn onderschept slim de pass. Atelkyn met een sublieme pass. Havlíček heeft problemen om de bal te vangen. Marczuk onderschept slim de pass. Marczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. S. Cracovia 59%, INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 41%.
K. S. Cracovia - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 2:7