Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA K. S. Cracovia
liga Tactiek 5-3-2
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 36.3
uitmuntend Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen goed


17e minuut.
Alberdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberdi geeft een hoge lob. Buchalski rent richting de bal. Bucurică onderschept slim de pass. Bucurică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică passt de bal in één keer door. Marczuk rent richting de bal. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - K. S. Cracovia 1:0

26e minuut.
Bormann geeft een lange en hoge pass. Veronelli kopt de bal weg. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - K. S. Cracovia 2:0

27e minuut.
Bucurică rent richting de bal. Bucurică geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garrison de bal. García Llamas rent richting de bal. García Llamas draait met de bal, schiet en ... Villarraga bokst de bal weg.

33e minuut.
Bucurică geeft de bal voor. Garrison heeft problemen om de bal te vangen. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - K. S. Cracovia 3:0

35e minuut.
Tărşolea is nu in balbezit. Havlíček rent richting de bal. Havlíček passt de bal in één keer door. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veronelli heeft problemen om de bal te vangen. Veronelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veronelli rent richting de bal. Veronelli draait met de bal, schiet en ... Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - K. S. Cracovia 4:0

36e minuut.
Atelkyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Atelkyn passt de bal zonder na te denken. Havlíček is nu in balbezit. Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Veronelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronelli speelt de bal door. Klungelig pakt Marczuk de bal. Marczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - K. S. Cracovia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 21%, K. S. Cracovia 79%.
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - K. S. Cracovia 5:0

47e minuut.
Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski rent richting de bal. Marczuk onderschept slim de pass. Veronelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk draait met de bal, schiet en ... Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - K. S. Cracovia 6:0

48e minuut.
Szreder komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bucurică met een sublieme pass. Bormann bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bormann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bucurică geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bormann probeert naar een medespeler te passen. Bucurică kan de bal niet met de borst controleren. Bormann rent richting de bal. Bormann geeft een lange en hoge pass. Marczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - K. S. Cracovia 7:0

77e minuut.
Alberdi passt de bal met de wreef. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică passt de bal met de wreef. Bormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormann geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Havlíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberdi onderschept slim de pass. Alberdi passt de bal zonder na te denken. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Veronelli is nu in balbezit. Veronelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - K. S. Cracovia 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 19%, K. S. Cracovia 81%.
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - K. S. Cracovia 8:0