Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.181 [del]
  • Stadion: NARODOWY
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14536
GODŁO RP Barcelona 1994
Popular2 Tactiek barcelona 2
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Klungelig pakt Rafinha de bal. Joutsen geeft de bal voor. Pigg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. Sądel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Çalışkan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aknai met een snelle inworp. Samatyalı rent richting de bal. Samatyalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rullo trapt de bal weg van het doel. Pietruszka is nu in balbezit. Brasília Amarela begaat een overtreding. Brasília Amarela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 58%, Barcelona 1994 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GODŁO RP - Barcelona 1994 0:0

60e minuut.
Daar is De Gruyter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieśla rent richting de bal. De Gruyter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cieśla raakt geblesseerd tijdens het duel. Samatyalı wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aleksaderski neemt vlug de vrije trap. De Gruyter probeert de bal met de borst te controleren. Cieśla is nu in balbezit. Samatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samatyalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Cieśla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafinha passt de bal zonder na te denken. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rafinha probeert naar een medespeler te passen. Rullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Samatyalı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samatyalı krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Ban kopt de bal weg. Klungelig pakt Garsta de bal. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel. Sądel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 47%, Barcelona 1994 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GODŁO RP - Barcelona 1994 0:0