Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSTychy1971 Władcy Fallusa
GKS TYCHY Tactiek Dotyk Michałka.
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Waleński speelt de bal door. Klungelig pakt Furacão de bal. Furacão probeert naar een medespeler te passen. Ožbolt is nu in balbezit. Ožbolt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cossou kopt de bal weg. Ozelami probeert de bal met de borst te controleren. Cambojano met een sublieme pass. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami schiet op doel. Kačavenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Claverie kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ozelami de bal onder controle te krijgen. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Władcy Fallusa 0:1

15e minuut.
Cambojano probeert de bal aan de voet te houden. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski speelt de bal door. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Ožbolt de bal. Eevers bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ožbolt zijn tegenspeler op de grond. Ožbolt krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Eevers bereikt de bal nog maar net als eerste. Eevers probeert naar een medespeler te passen. Ziętarski met een sublieme pass. Chansa is nu in balbezit. Chansa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Władcy Fallusa 0:2

35e minuut.
Ožbolt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karolak. Ožbolt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Furacão met een snel genomen vrije trap. Cossou speelt de bal door. Chansa rent richting de bal. Chansa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Cossou met een sublieme pass. Uzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossou rent richting de bal. Cossou geeft een hoge lob. Ozelami krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 54%, Władcy Fallusa 46%.
GKSTychy1971 - Władcy Fallusa 0:2

49e minuut.
İsmayılzadə verovert de bal door een tackle van achteren. İsmayılzadə geeft de bal voor. Inworp. Cinquegrana met de inworp. Cernea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
İsmayılzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquegrana verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquegrana probeert naar een medespeler te passen. Verteletskiy rent richting de bal. Verteletskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Waleński met een sublieme pass. Furacão heeft problemen om de bal te vangen. Furacão probeert naar een medespeler te passen. Ožbolt heeft problemen om de bal te vangen. Ožbolt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Waleński de bal onder controle te krijgen. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Ozelami rent richting de bal. Ozelami schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özgörkey is nu in balbezit. Özgörkey geeft een hoge lob. İsmayılzadə kopt de bal weg. Cossou geeft een hoge lob. Ozelami maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Władcy Fallusa 0:3

74e minuut.
Kanar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erdoğaner komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Verteletskiy passt de bal zonder na te denken. Cinquegrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquegrana passt de bal met de wreef. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel. Dionisio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Ziętarski probeert naar een medespeler te passen. Erdoğaner met een sublieme pass. Chansa is nu in balbezit. Chansa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Władcy Fallusa 0:4

90e minuut.
Ožbolt passt de bal in één keer door. Furacão is nu in balbezit. Furacão passt de bal met de wreef. Verteletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 44%, Władcy Fallusa 56%.
GKSTychy1971 - Władcy Fallusa 0:4