Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Maćkówka INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA
11 Tactiek liga
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 53.9
redelijk Schieten formidabel
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


10e minuut.
Thiện Ân verovert de bal door een tackle van achteren. Thiện Ân geeft een hoge lob. Marczuk is nu in balbezit. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko geeft een lange en hoge pass. Marczuk kopt de bal weg. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Kręcina controleert de bal met de borst. Kręcina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bormann met de inworp. Bucurică geeft de bal voor. Synetopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Salanitro rent richting de bal. García Llamas verovert de bal door een tackle van achteren. García Llamas geeft de bal voor. Veronelli is nu in balbezit. Veronelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bierut rent richting de bal. Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Circio verovert de bal door een tackle van achteren. Veronelli onderschept slim de pass. Veronelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 64%, INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Maćkówka - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 0:0

53e minuut.
Nehrkorn geeft de bal voor. Franzoni kopt de bal weg. Thiện Ân probeert de bal met de borst te controleren. Beisenov is nu in balbezit. Beisenov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Beisenov is nu in balbezit. Bormann begaat een overtreding. Beisenov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nehrkorn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beisenov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Salanitro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alberdi. Salanitro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Căldăraru met een snel genomen vrije trap. Beisenov krijgt zijn hoofd ertegen. Hagemeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Nehrkorn controleert de bal met de borst. Nehrkorn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leszko de bal. Franzoni rent richting de bal. Franzoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nehrkorn kopt de bal weg. Klungelig pakt Bucurică de bal. Bucurică passt de bal zonder na te denken. Veronelli rent richting de bal. Veronelli haalt uit met een fantastische trap. Synetopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Marczuk is nu in balbezit. Circio onderschept slim de pass. Circio geeft een lange en hoge pass. Franzoni is nu in balbezit. Franzoni haalt uit met een fantastische trap. Hagemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 58%, INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Maćkówka - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 0:0