Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. S. Cracovia Ks Polibuda
5-3-2 Tactiek Nowa
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
36.3 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten good
weak Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Klungelig pakt Kraft de bal. Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Bobeş kopt de bal weg. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan haalt uit met een fantastische trap. Villarraga bokst de bal weg.

5e minuut.
Stuligłowa passt de bal zonder na te denken. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı geeft een hoge lob. Ragan rent richting de bal. Kraft controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Halkalı passt de bal met de wreef. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz geeft een hoge lob. Kraft rent richting de bal. Kraft haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobeş geeft een hoge lob. Kraft maakt een snoekduik en kopt de bal. Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bobeş speelt de bal door. Piro rent richting de bal. Bobeş probeert naar een medespeler te passen. Halkalı rent richting de bal. Halkalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Stono kopt de bal weg. Truszkowski rent richting de bal. Kąkol verovert de bal door een tackle van achteren. Atelkyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Atelkyn schiet op doel. Moszek bokst de bal weg.

31e minuut.
Bobeş geeft een hoge lob. Dulanto kopt de bal weg. Garrison probeert de bal aan de voet te houden. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Ks Polibuda 0:1

33e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz geeft een hoge lob. Ragan rent richting de bal. Ragan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan haalt uit met een fantastische trap. Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. S. Cracovia 68%, Ks Polibuda 32%.
K. S. Cracovia - Ks Polibuda 0:1

46e minuut.
Szreder komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bobeş kopt de bal weg. Daar is Kraft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchalski rent richting de bal. Stuligłowa geeft een hoge lob. Ragan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bobeş met de inworp. Piro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piro geeft een lange en hoge pass. Halkalı rent richting de bal. Halkalı geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gontkovský rent richting de bal. Ragan is nu in balbezit. Ragan passt de bal in één keer door. Kraft rent richting de bal. Kraft schiet op doel. Villarraga bokst de bal weg.

69e minuut.
Ragan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Havlíček. Ragan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bobeş met een snel genomen vrije trap. Kraft krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Buchalski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Heinz speelt de bal door. Dulanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı maakt een afschuwelijke overtreding. Halkalı krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Havlíček geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobeş geeft een lange en hoge pass. Kraft krijgt zijn hoofd ertegen. Villarraga bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Heinz passt de bal in één keer door. Halkalı heeft problemen om de bal te vangen. Halkalı speelt de bal door. Ragan rent richting de bal. Ragan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Piro probeert naar een medespeler te passen. Havlíček is nu in balbezit. Bobeş verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeş geeft de bal voor. Kraft is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ragan kopt de bal weg. Daar is Stuligłowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuligłowa met een sublieme pass. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Heinz passt de bal in één keer door. Dulanto is nu in balbezit. Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz geeft een lange en hoge pass. Ragan springt en kopt de bal. Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ragan rent richting de bal. Ragan draait met de bal, schiet en ... Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. S. Cracovia 71%, Ks Polibuda 29%.
K. S. Cracovia - Ks Polibuda 0:1