Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Władcy Fallusa Ks Polibuda
Dotyk Michałka. Tactiek Nowa
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 52
formidable Schieten adequate
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Piro heeft problemen om de bal te vangen. Piro geeft de bal voor. Klungelig pakt Borostyáni de bal. Ragan rent richting de bal. Ragan haalt uit met een fantastische trap. Dionisio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cossou de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cossou rent richting de bal. Cossou geeft de bal voor. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa schiet op doel. Moszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - Ks Polibuda 1:0

15e minuut.
Ragan probeert de bal aan de voet te houden. Borostyáni verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeş rent richting de bal. Bobeş draait met de bal, schiet en ... Dionisio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Władcy Fallusa - Ks Polibuda 1:1

17e minuut.
Truszkowski geeft de bal voor. Cossou kopt de bal weg. Chansa rent richting de bal. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Moszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - Ks Polibuda 2:1

22e minuut.
Borostyáni geeft een lange en hoge pass. Truszkowski kopt de bal weg. Daar is Cossou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chansa rent richting de bal. Chansa draait met de bal, schiet en ... Moszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Daar is Kraft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə geeft de bal voor. Klungelig pakt Ozelami de bal. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Moszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Klungelig pakt Halkalı de bal. Halkalı passt de bal in één keer door. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft draait met de bal, schiet en ... Dionisio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cossou passt de bal met de wreef. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski passt de bal met de wreef. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Truszkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stuligłowa de bal onder controle te krijgen. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - Ks Polibuda 3:1

37e minuut.
Piro rent richting de bal. Kanar onderschept slim de pass. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ozelami rent richting de bal. Truszkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ozelami raakt geblesseerd tijdens het duel. Cossou met een snel genomen vrije trap. Ozelami maakt een snoekduik en kopt de bal. Moszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 48%, Ks Polibuda 52%.
Władcy Fallusa - Ks Polibuda 3:1

55e minuut.
Halkalı geeft een hoge lob. Borostyáni kopt de bal weg. Kanar speelt de bal door. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Stuligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeş rent richting de bal. Bobeş passt de bal in één keer door. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan draait met de bal, schiet en ... Dionisio bokst de bal weg.

67e minuut.
Karolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolak met een sublieme pass. Ozelami rent richting de bal. Ozelami schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Borostyáni verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeş is nu in balbezit. Borostyáni begaat een overtreding. Borostyáni krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Cossou is nu in balbezit. Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Uzal zijn tegenspeler op de grond. Uzal krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Stuligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętarski rent richting de bal. Met opzet legt Stuligłowa zijn tegenspeler op de grond. Stuligłowa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 55%, Ks Polibuda 45%.
Władcy Fallusa - Ks Polibuda 3:1