Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA GODŁO RP
liga Tactiek Popular2
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
53 gemiddelde waardering 53.4
uitmuntend Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Thiện Ân met een sublieme pass. Bormann heeft problemen om de bal te vangen. Kins begaat een overtreding. Kins krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela passt de bal met de wreef. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... Hagemeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Łyczmański probeert de bal met de borst te controleren. Ban speelt de bal door. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GODŁO RP 0:1

31e minuut.
Kins geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Thiện Ân de bal. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu geeft een hoge lob. Ban maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Hagemeier bokst de bal weg.

40e minuut.
Joutsen is nu in balbezit. Bucurică met een sublieme pass. García Llamas met een sublieme pass. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GODŁO RP 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 54%, GODŁO RP 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GODŁO RP 1:1

51e minuut.
Joutsen rent richting de bal. Joutsen geeft de bal voor. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rullo geeft de bal voor. Ban controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Alberdi neemt vlug de vrije trap. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van Paemel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Çalışkan geeft een hoge lob. Thiện Ân rent richting de bal. Cosmescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Hagemeier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GODŁO RP 1:2

68e minuut.
Rullo geeft een lange en hoge pass. Ban kopt de bal weg. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GODŁO RP 1:3

74e minuut.
Klungelig pakt García Llamas de bal. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela passt de bal in één keer door. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... Hagemeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Thiện Ân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GODŁO RP 1:4

78e minuut.
Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela geeft een hoge lob. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. Hagemeier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GODŁO RP 1:5

79e minuut.
Joutsen probeert naar een medespeler te passen. Rullo rent richting de bal. Rullo geeft een lange en hoge pass. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Hagemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kins geeft een hoge lob. Buitenspel voor Cosmescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Bormann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marczuk rent richting de bal. Marczuk draait met de bal, schiet en ... Van Paemel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko verovert de bal door een tackle van achteren. Leszko geeft de bal voor. Marczuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Paemel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GODŁO RP 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 54%, GODŁO RP 46%.
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GODŁO RP 2:5