Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:56
  • Competitiewedstrijd: Liga V.181 [del]
  • Stadion: NARODOWY
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24000
GODŁO RP INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA
Popular2 Tactiek liga
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 52.9
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen good


3e minuut.
De Gruyter passt de bal in één keer door. Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Cosmescu kopt de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Brasília Amarela met een sublieme pass. Ban rent richting de bal. Ban probeert naar een medespeler te passen. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 1:0

16e minuut.
Kins is nu in balbezit. Kins geeft een hoge lob. Łyczmański heeft problemen om de bal te vangen. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 2:0

26e minuut.
Tărşolea passt de bal met de wreef. Bucurică rent richting de bal. Joutsen begaat een overtreding. Joutsen krijgt een gele kaart. Bucurică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pabis komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Leszko geeft een lange en hoge pass. Marczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Çalışkan de bal. Veronelli is nu in balbezit. Veronelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bormann speelt de bal door. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică speelt de bal door. Veronelli rent richting de bal. Veronelli haalt uit met een fantastische trap. Van Paemel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 58%, INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 42%.
GODŁO RP - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 2:0

46e minuut.
Tărşolea rent richting de bal. Brasília Amarela verovert de bal door een tackle van achteren. Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 3:0

56e minuut.
Leszko geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marczuk stond buitenspel. Koźbiał neemt vlug de vrije trap. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela heeft problemen om de bal te vangen. Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Hagemeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kins probeert naar een medespeler te passen. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela passt de bal zonder na te denken. Joutsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Joutsen geeft een lange en hoge pass. Hagemeier bokst de bal weg. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 4:0

74e minuut.
Joutsen rent richting de bal. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Tărşolea met een sublieme pass. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk draait met de bal, schiet en ... Van Paemel bokst de bal weg.

81e minuut.
Pabis heeft problemen om de bal te vangen. Brasília Amarela is nu in balbezit. Brasília Amarela geeft de bal voor. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Hagemeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Ban de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marczuk stond buitenspel. Koźbiał maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... Hagemeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 38%, INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 62%.
GODŁO RP - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 4:0