Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:55
  • Competitiewedstrijd: Liga V.181 [del]
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14222
Barcelona 1994 LKS Maćkówka
barcelona 2 Tactiek 11
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 50.1
formidabel Schieten redelijk
goed Passen solide
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Samatyalı speelt de bal door. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Sanguino probeert naar een medespeler te passen. Samatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samatyalı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aknai met de inworp. Nehrkorn rent richting de bal. Samatyalı rent richting de bal. Samatyalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 1994 - LKS Maćkówka 1:0

8e minuut.
Beisenov met een sublieme pass. Franzoni heeft problemen om de bal te vangen. Cieśla verovert de bal door een tackle van achteren. Cieśla draait met de bal, schiet en ... Synetopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Căldăraru geeft een hoge lob. Garsta is nu in balbezit. Garsta geeft een hoge lob. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla schiet op doel. Synetopoulos bokst de bal weg.

29e minuut.
Barseghyan probeert naar een medespeler te passen. Prokop is nu in balbezit. Prokop passt de bal met de wreef. Samatyalı rent richting de bal. Samatyalı haalt uit met een fantastische trap. Synetopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Domínguez Sanguino de bal. Circio probeert naar een medespeler te passen. Kręcina probeert de bal met de borst te controleren. Synetopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Căldăraru speelt de bal door. Salanitro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafinha maakt een afschuwelijke overtreding. Rafinha krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Štefanek rent richting de bal. Štefanek geeft een lange en hoge pass. Salanitro kopt de bal weg. Beisenov heeft problemen om de bal te vangen. Beisenov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Căldăraru met een sublieme pass. Štefanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanek passt de bal zonder na te denken. Beisenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beisenov draait met de bal, schiet en ... Paal! Sądel bokst de bal weg.

44e minuut.
Daar is Salanitro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prokop is nu in balbezit. Prokop passt de bal zonder na te denken. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 1994 50%, LKS Maćkówka 50%.
Barcelona 1994 - LKS Maćkówka 1:0

51e minuut.
Štefanek rent richting de bal. Aknai rent richting de bal. Aknai geeft de bal voor. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Franzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzoni is nu in balbezit. Căldăraru geeft de bal voor. Sądel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Circio geeft een hoge lob. Barseghyan geeft de bal voor. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla haalt uit met een fantastische trap. Synetopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 1994 - LKS Maćkówka 2:0

73e minuut.
Nehrkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehrkorn probeert naar een medespeler te passen. Franzoni is nu in balbezit. Franzoni haalt uit met een fantastische trap. Sądel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 1994 - LKS Maćkówka 2:1

88e minuut.
Rafinha rent richting de bal. Rafinha passt de bal met de wreef. Cieśla rent richting de bal. Cieśla schiet op doel. Synetopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 1994 - LKS Maćkówka 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 1994 52%, LKS Maćkówka 48%.
Barcelona 1994 - LKS Maćkówka 3:1