Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. S. Cracovia GKSTychy1971
5-3-2 Tactiek GKS TYCHY
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
35 gemiddelde waardering 31.6
goed Schieten matig
slecht Passen slecht
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Kąkol is nu in balbezit. Kąkol passt de bal in één keer door. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Mikrut is nu in balbezit. Stono is nu in balbezit. Stono geeft een lange en hoge pass. Atelkyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Atelkyn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kąkol is nu in balbezit. Kąkol draait met de bal, schiet en ... Malawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Przeczek onderschept slim de pass. Gontkovský geeft een lange en hoge pass. Atelkyn rent richting de bal. Atelkyn schiet op doel. Malawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GKSTychy1971 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. S. Cracovia 49%, GKSTychy1971 51%.
K. S. Cracovia - GKSTychy1971 1:0

46e minuut.
Szreder komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Gontkovský speelt de bal door. Atelkyn is nu in balbezit. Szreder probeert naar een medespeler te passen. Kąkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąkol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GKSTychy1971 2:0

57e minuut.
Speriatu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przeczek. Speriatu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Speriatu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fratini heeft problemen om de bal te vangen. Atelkyn rent richting de bal. Atelkyn haalt uit met een fantastische trap. Malawski bokst de bal weg. Atelkyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Atelkyn haalt uit met een fantastische trap. Malawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GKSTychy1971 3:0

75e minuut.
Cudak geeft een hoge lob. Dulanto kopt de bal weg. Onedotzero probeert de bal aan de voet te houden. Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Protasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Szreder passt de bal zonder na te denken. Waleński is nu in balbezit. Atelkyn verovert de bal door een tackle van achteren. Atelkyn draait met de bal, schiet en ... Malawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GKSTychy1971 4:0

82e minuut.
Dulanto met een snelle inworp. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu geeft een lange en hoge pass. Atelkyn rent richting de bal. Atelkyn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Havlíček heeft problemen om de bal te vangen. Bednarek verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarek geeft een lange en hoge pass. Verteletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy draait met de bal, schiet en ... Villarraga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GKSTychy1971 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. S. Cracovia 46%, GKSTychy1971 54%.
K. S. Cracovia - GKSTychy1971 4:1