Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSTychy1971 K. S. Cracovia
GKS TYCHY Tactiek 5-3-2
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 36.7
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen goed


17e minuut.
Daar is Garrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ožbolt is nu in balbezit. Gontkovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gontkovský krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cinquegrana is nu in balbezit. Daar is Cinquegrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinquegrana passt de bal met de wreef. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cinquegrana geeft een hoge lob. Villarraga speelt de bal door. Stono kopt de bal weg. Atelkyn is nu in balbezit. Atelkyn haalt uit met een fantastische trap. Kačavenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Daar is Verteletskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ožbolt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ožbolt passt de bal in één keer door. Cinquegrana geeft een lange en hoge pass. Ožbolt springt en kopt de bal. Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Garrison geeft een lange en hoge pass. Inworp. Furacão met een snelle inworp. Ožbolt rent richting de bal. Ožbolt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Waleński met een sublieme pass. Furacão rent richting de bal. Furacão speelt de bal door. Daar is Ožbolt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ožbolt schiet op doel. Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - K. S. Cracovia 1:0

44e minuut.
Atelkyn is nu in balbezit. Parrinello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atelkyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Speriatu met een snel genomen vrije trap. Kąkol springt en kopt de bal. Kačavenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 33%, K. S. Cracovia 67%.
GKSTychy1971 - K. S. Cracovia 1:0

46e minuut.
Szreder komt het veld opgelopen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furacão met de inworp. Garrison kan de bal niet met de borst controleren. Ožbolt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ožbolt schiet op doel. Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Verteletskiy is nu in balbezit. Onedotzero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Verteletskiy raakt geblesseerd tijdens het duel. Verteletskiy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Villarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - K. S. Cracovia 2:0

64e minuut.
Özgörkey rent richting de bal. Özgörkey passt de bal in één keer door. Cinquegrana rent richting de bal. Cinquegrana geeft de bal voor. Verteletskiy maakt een snoekduik en kopt de bal. Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Cinquegrana verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquegrana geeft de bal voor. Havlíček kopt de bal weg. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Onedotzero trapt de bal weg. Cinquegrana kopt de bal weg. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Furacão neemt de hoekschop. Ožbolt heeft problemen om de bal te vangen. Havlíček met een sublieme pass. Cambojano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambojano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cambojano onderschept slim de pass. Cambojano passt de bal met de wreef. Furacão geeft een lange en hoge pass. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 22%, K. S. Cracovia 78%.
GKSTychy1971 - K. S. Cracovia 2:0