Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.181 [del]
  • Stadion: NARODOWY
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19942
GODŁO RP Ks Polibuda
Popular2 Tactiek Nowa
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Klungelig pakt Bobeş de bal. Brasília Amarela is nu in balbezit. Brasília Amarela met een sublieme pass. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Piro heeft problemen om de bal te vangen. Piro geeft een lange en hoge pass. Halkalı kopt de bal weg. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cebrià rent richting de bal. Cebrià geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bobeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ragan geeft een hoge lob. Van Paemel bokst de bal weg. Klungelig pakt Gabryś de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - Ks Polibuda 0:1

41e minuut.
Joutsen rent richting de bal. Joutsen geeft een hoge lob. Truszkowski rent richting de bal. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban draait met de bal, schiet en ... Moszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 50%, Ks Polibuda 50%.
GODŁO RP - Ks Polibuda 0:1

48e minuut.
Piro probeert naar een medespeler te passen. Kins bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa begaat een overtreding. Stuligłowa krijgt een gele kaart. Kins raakt geblesseerd tijdens het duel. Joutsen met een snel genomen vrije trap. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gabryś rent richting de bal. Rullo is nu in balbezit. Gabryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gabryś draait met de bal, schiet en ... Van Paemel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - Ks Polibuda 0:2

60e minuut.
Damian met een sublieme pass. Piro rent richting de bal. Brasília Amarela verovert de bal door een tackle van achteren. Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Cosmescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Damian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ban de bal. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - Ks Polibuda 1:2

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraft komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 49%, Ks Polibuda 51%.
GODŁO RP - Ks Polibuda 1:2