Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Władcy Fallusa INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA
Dotyk Michałka. Tactiek liga
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
60.5 gemiddelde waardering 55.2
formidable Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen good


11e minuut.
García Llamas probeert de bal aan de voet te houden. Harja bereikt de bal nog maar net als eerste. Harja passt de bal in één keer door. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 1:0

12e minuut.
Daar is Ziętarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziętarski. Ziętarski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ozelami rent richting de bal. Leszko verovert de bal door een tackle van achteren. Leszko geeft een hoge lob. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap. Hagemeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 2:0

15e minuut.
Marczuk speelt de bal door. Tărşolea rent richting de bal. Ozelami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ozelami krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Alberdi rent richting de bal. Ozelami verovert de bal door een tackle van achteren. García Llamas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Llamas krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Harja is nu in balbezit. Harja geeft de bal voor. Thiện Ân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski onderschept slim de pass. Ziętarski draait met de bal, schiet en ... Hagemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Harja passt de bal met de wreef. Kanar is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tărşolea neemt de hoekschop. Marczuk krijgt zijn hoofd ertegen. Dionisio bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is García Llamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Llamas met een sublieme pass. Alberdi rent richting de bal. Alberdi geeft de bal voor. Marczuk krijgt zijn hoofd ertegen. Dionisio bokst de bal weg.

31e minuut.
Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski passt de bal zonder na te denken. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 3:0

35e minuut.
Ozelami kopt de bal weg. Kanar is nu in balbezit. Kanar passt de bal zonder na te denken. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami schiet op doel. Hagemeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Thiện Ân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossou passt de bal met de wreef. Thiện Ân verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętarski heeft problemen om de bal te vangen. Ziętarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 54%, INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 46%.
Władcy Fallusa - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 3:0

50e minuut.
Erdoğaner passt de bal in één keer door. Uzal rent richting de bal. Uzal met een sublieme pass. Klungelig pakt Ziętarski de bal. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ozelami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Hagemeier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 4:0

57e minuut.
Kanar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leszko de bal. Cossou met een sublieme pass. Alberdi rent richting de bal. Alberdi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
García Llamas geeft een lange en hoge pass. İsmayılzadə kopt de bal weg. Harja probeert naar een medespeler te passen. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Hagemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bormann met de inworp. Bucurică is nu in balbezit. Uzal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uzal krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski passt de bal met de wreef. Ozelami heeft problemen om de bal te vangen. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap. Hagemeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Veronelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzal maakt een afschuwelijke overtreding. Veronelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veronelli komt bij de bal en schiet. Marczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
İsmayılzadə passt de bal met de wreef. Cossou met een sublieme pass. Ozelami rent richting de bal. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski schiet op doel. Hagemeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Kanar geeft een lange en hoge pass. Thiện Ân heeft problemen om de bal te vangen. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 40%, INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 60%.
Władcy Fallusa - INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 5:0