Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA Władcy Fallusa
liga Tactiek Dotyk Michałka.
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
54.8 gemiddelde waardering 59.3
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kanar is nu in balbezit. Kanar geeft de bal voor. García Llamas heeft problemen om de bal te vangen. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
García Llamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyczmański rent richting de bal. Łyczmański geeft de bal voor. Veronelli is nu in balbezit. Veronelli draait met de bal, schiet en ... Dionisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veronelli rent richting de bal. Veronelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Tărşolea kopt de bal weg. Bock is nu in balbezit. Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. Dionisio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Władcy Fallusa 1:0

13e minuut.
García Llamas speelt de bal door. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thiện Ân. Thiện Ân krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Erdoğaner passt de bal in één keer door. Cossou rent richting de bal. Cossou geeft de bal voor. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Władcy Fallusa 1:1

25e minuut.
Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolak begaat een overtreding. Marczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bucurică neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dionisio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Władcy Fallusa 2:1

28e minuut.
Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdoğaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdoğaner passt de bal zonder na te denken. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Borostyáni verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Karolak is nu in balbezit. Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. Dionisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 46%, Władcy Fallusa 54%.
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Władcy Fallusa 2:1

60e minuut.
Cossou rent richting de bal. Cossou passt de bal zonder na te denken. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Hagemeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Władcy Fallusa 2:2

61e minuut.
Klungelig pakt Tărşolea de bal. Ziętarski onderschept slim de pass. García Llamas begaat een overtreding. García Llamas krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Chansa rent richting de bal. Chansa geeft de bal voor. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap. Hagemeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Władcy Fallusa 2:3

68e minuut.
Alberdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberdi passt de bal zonder na te denken. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Władcy Fallusa 2:4

75e minuut.
Erdoğaner passt de bal in één keer door. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski passt de bal met de wreef. Chansa is nu in balbezit. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Hagemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Dionisio met een harde bal richting middenveld. Uzal kopt de bal weg. Bormann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chansa rent richting de bal. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Hagemeier bokst de bal weg.

86e minuut.
Erdoğaner kopt de bal weg. Klungelig pakt Leszko de bal. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ziętarski de bal. Ziętarski schiet op doel. Hagemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski schiet op doel. Hagemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Karolak kopt de bal weg. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Kanar geeft de bal voor. Chansa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Władcy Fallusa 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 49%, Władcy Fallusa 51%.
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - Władcy Fallusa 2:5