Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSTychy1971 LKS Maćkówka
GKS TYCHY Tactiek 11
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 47.1
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Nehrkorn geeft een lange en hoge pass. Salanitro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrinello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parrinello krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Cinquegrana met een sublieme pass. Cernea is nu in balbezit. Kręcina is nu in balbezit. Cernea onderschept slim de pass. Cernea draait met de bal, schiet en ... Synetopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Parrinello geeft een hoge lob. Linnas geeft de bal voor. Raican controleert de bal met de borst. Raican schiet op doel. Synetopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - LKS Maćkówka 1:0

19e minuut.
Cinquegrana verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquegrana speelt de bal door. Castel rent richting de bal. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cambojano rent richting de bal. Gromowski onderschept slim de pass. Gromowski speelt de bal door. Franzoni rent richting de bal. Franzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKSTychy1971 - LKS Maćkówka 1:1

23e minuut.
Inworp. Cinquegrana met de inworp. Nehrkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea onderschept slim de pass. Cernea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nehrkorn geeft een hoge lob. Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński passt de bal in één keer door. Cernea is nu in balbezit. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Synetopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raican heeft problemen om de bal te vangen. Raican draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - LKS Maćkówka 2:1

38e minuut.
Waleński rent richting de bal. Franzoni begaat een overtreding. Waleński raakt geblesseerd tijdens het duel. Parrinello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castel kopt de bal weg. Cernea is nu in balbezit. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Raican rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Furacão neemt de hoekschop. Raican rent richting de bal. Raican geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Cinquegrana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nehrkorn probeert naar een medespeler te passen. Cambojano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambojano geeft de bal voor. Castel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 29%, LKS Maćkówka 71%.
GKSTychy1971 - LKS Maćkówka 2:1

57e minuut.
Kręcina speelt de bal door. Cinquegrana is nu in balbezit. Cinquegrana geeft een lange en hoge pass. Raican maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - LKS Maćkówka 3:1

57e minuut.
Căldăraru komt het veld opgelopen. Domínguez Sanguino komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kręcina passt de bal in één keer door. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru passt de bal in één keer door. Beisenov is nu in balbezit. Beisenov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Lichnowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Waleński met een sublieme pass. Furacão rent richting de bal. Furacão passt de bal met de wreef. Raican is nu in balbezit. Raican draait met de bal, schiet en ... Synetopoulos bokst de bal weg. Circio heeft problemen om de bal te vangen. Castel rent richting de bal. Castel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Domínguez Sanguino kopt de bal weg. Lichnowski probeert de bal aan de voet te houden. Furacão geeft een lange en hoge pass. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Cinquegrana geeft een lange en hoge pass. Raican rent richting de bal. Castel is nu in balbezit. Castel draait met de bal, schiet en ... Synetopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raican controleert de bal met de borst. Raican draait met de bal, schiet en ... Synetopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kręcina met een sublieme pass. Cinquegrana is nu in balbezit. Cinquegrana speelt de bal door. Cernea is nu in balbezit. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 34%, LKS Maćkówka 66%.
GKSTychy1971 - LKS Maćkówka 3:1