Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Maćkówka GKSTychy1971
11 Tactiek GKS TYCHY
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 54.6
matig Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Furacão probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ožbolt de bal. Ožbolt met een sublieme pass. Daar is Verteletskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verteletskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Claverie passt de bal zonder na te denken. Daar is Cambojano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambojano met een sublieme pass. Furacão is nu in balbezit. Furacão geeft een lange en hoge pass. Synetopoulos bokst de bal weg. Cernea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - GKSTychy1971 0:1

16e minuut.
Synetopoulos trapt de bal weg van het doel. Cambojano kopt de bal weg. Cinquegrana is nu in balbezit. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - GKSTychy1971 0:2

18e minuut.
Cernea kopt de bal weg. Kręcina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verteletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy haalt uit met een fantastische trap. Synetopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ožbolt speelt de bal door. Cernea is nu in balbezit. Cernea passt de bal met de wreef. Verteletskiy rent richting de bal. Verteletskiy schiet op doel. Synetopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Beisenov rent richting de bal. Özgörkey onderschept slim de pass. Özgörkey passt de bal met de wreef. Cambojano rent richting de bal. Cambojano geeft de bal voor. Synetopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 61%, GKSTychy1971 39%.
LKS Maćkówka - GKSTychy1971 0:2

65e minuut.
Beisenov is nu in balbezit. Cambojano geeft de bal voor. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - GKSTychy1971 0:3

75e minuut.
Waleński met een sublieme pass. Furacão rent richting de bal. Furacão passt de bal met de wreef. Ožbolt rent richting de bal. Ožbolt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Štefanek is nu in balbezit. Štefanek passt de bal in één keer door. Căldăraru probeert naar een medespeler te passen. Salanitro is nu in balbezit. Salanitro geeft een lange en hoge pass. Kačavenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Štefanek de bal onder controle te krijgen. Cernea is nu in balbezit. Cernea passt de bal met de wreef. Verteletskiy is nu in balbezit. Verteletskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - GKSTychy1971 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 50%, GKSTychy1971 50%.
LKS Maćkówka - GKSTychy1971 0:4