Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. S. Cracovia Barcelona 1994
5-3-2 Tactiek barcelona 2
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
36.3 gemiddelde waardering 53.2
adequate Schieten formidable
poor Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Prokop de bal. Stono is nu in balbezit. Prokop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prokop krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Prokop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop geeft een hoge lob. Cieśla is nu in balbezit. Cieśla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Barcelona 1994 0:1

7e minuut.
Aknai kopt de bal weg. Daar is Rafinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafinha passt de bal met de wreef. Cieśla rent richting de bal. Cieśla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rafinha probeert naar een medespeler te passen. Aknai rent richting de bal. Aknai geeft een hoge lob. Cieśla heeft problemen om de bal te vangen. Cieśla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Barcelona 1994 0:2

12e minuut.
Samatyalı rent richting de bal. Rafinha met een sublieme pass. Prokop is nu in balbezit. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlíček onderschept slim de pass. Cieśla rent richting de bal. Cieśla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Barcelona 1994 0:3

22e minuut.
Prokop rent richting de bal. Prokop met een sublieme pass. Aknai controleert de bal met de borst. Aknai passt de bal met de wreef. Samatyalı rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Stono is nu in balbezit. Rafinha onderschept slim de pass. Rafinha probeert naar een medespeler te passen. Cieśla rent richting de bal. Cieśla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dulanto kopt de bal weg. Cieśla heeft problemen om de bal te vangen. Garrison is nu in balbezit. Cieśla onderschept slim de pass. Cieśla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Prokop met een sublieme pass. Aknai probeert naar een medespeler te passen. Dulanto rent richting de bal. Samatyalı verovert de bal door een tackle van achteren. Samatyalı schiet op doel. Villarraga bokst de bal weg.

35e minuut.
Fagnoni met een sublieme pass. Prokop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop met een sublieme pass. Cieśla rent richting de bal. Cieśla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Barcelona 1994 0:4

38e minuut.
Aknai geeft een hoge lob. Buchalski kopt de bal weg. Aknai speelt de bal door. Samatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samatyalı haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Samatyalı rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aknai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cieśla rent richting de bal. Cieśla haalt uit met een fantastische trap. Villarraga bokst de bal weg. Gontkovský heeft problemen om de bal te vangen. Villarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Fagnoni passt de bal in één keer door. Cieśla is nu in balbezit. Cieśla passt de bal zonder na te denken. Samatyalı rent richting de bal. Samatyalı draait met de bal, schiet en ... Villarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Barcelona 1994 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. S. Cracovia 77%, Barcelona 1994 23%.
K. S. Cracovia - Barcelona 1994 0:5

46e minuut.
Szreder komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Garsta geeft een hoge lob. Havlíček kan de bal niet met de borst controleren. Cieśla is nu in balbezit. Cieśla draait met de bal, schiet en ... Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Aknai rent richting de bal. Aknai geeft de bal voor. Havlíček is nu in balbezit. Cieśla onderschept slim de pass. Cieśla draait met de bal, schiet en ... Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Prokop rent richting de bal. Prokop speelt de bal door. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla draait met de bal, schiet en ... Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. S. Cracovia 65%, Barcelona 1994 35%.
K. S. Cracovia - Barcelona 1994 0:5