Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.181 [del]
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21930
Barcelona 1994 Ks Polibuda
barcelona 2 Tactiek Nowa
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 55.6
uitstekend Schieten solide
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Garsta speelt de bal door. Aknai is nu in balbezit. Aknai geeft een lange en hoge pass. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Aleksaderski verovert de bal door een tackle van achteren. Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai speelt de bal door. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla haalt uit met een fantastische trap. Moszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Heinz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garsta de bal. Ragan rent richting de bal. Ragan draait met de bal, schiet en ... Sądel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 1994 - Ks Polibuda 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 1994 57%, Ks Polibuda 43%.
Barcelona 1994 - Ks Polibuda 0:1

57e minuut.
Sądel probeert naar een medespeler te passen. Truszkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Samatyalı zijn tegenspeler op de grond. Samatyalı krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Stuligłowa passt de bal zonder na te denken. Piro rent richting de bal. Piro geeft een hoge lob. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Damian geeft de bal voor. Ragan rent richting de bal. Aleksaderski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aleksaderski krijgt een gele kaart. Ragan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ragan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 1994 - Ks Polibuda 0:2

89e minuut.
Tiefenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Tiefenbach passt de bal zonder na te denken. Bobeş probeert naar een medespeler te passen. Ragan is nu in balbezit. Ragan schiet op doel. Sądel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 1994 66%, Ks Polibuda 34%.
Barcelona 1994 - Ks Polibuda 0:2