Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA GKSTychy1971
liga Tactiek GKS TYCHY
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
54.2 gemiddelde waardering 56
outstanding Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Leszko geeft de bal voor. Parrinello kopt de bal weg. Wooter rent richting de bal. Veronelli onderschept slim de pass. Veronelli draait met de bal, schiet en ... Kačavenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GKSTychy1971 1:0

19e minuut.
Raican heeft problemen om de bal te vangen. Raican probeert naar een medespeler te passen. Castel rent richting de bal. Castel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cinquegrana rent richting de bal. Cinquegrana geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Raican de bal. Castel is nu in balbezit. Castel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bucurică probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea geeft een hoge lob. Marczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GKSTychy1971 2:0

31e minuut.
Raican verovert de bal door een tackle van achteren. Raican passt de bal in één keer door. Castel rent richting de bal. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GKSTychy1971 2:1

37e minuut.
Tărşolea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pabis komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Wooter maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bucurică probeert naar een medespeler te passen. Veronelli rent richting de bal. Veronelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GKSTychy1971 3:1

44e minuut.
Bormann met de inworp. Furacão rent richting de bal. Bucurică maakt een afschuwelijke overtreding. Bucurică krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Pabis probeert de bal aan de voet te houden. García Llamas is nu in balbezit. García Llamas speelt de bal door. Pabis geeft een lange en hoge pass. Marczuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kačavenda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 40%, GKSTychy1971 60%.
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GKSTychy1971 3:1

47e minuut.
Veronelli onderschept slim de pass. Bucurică rent richting de bal. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk draait met de bal, schiet en ... Kačavenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GKSTychy1971 4:1

51e minuut.
Cinquegrana is nu in balbezit. Cinquegrana geeft de bal voor. Daar is Thiện Ân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raican bereikt de bal nog maar net als eerste. Raican haalt uit met een fantastische trap. Hagemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Cinquegrana is nu in balbezit. Cinquegrana passt de bal zonder na te denken. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ... Hagemeier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GKSTychy1971 4:2

57e minuut.
Daar is Cinquegrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinquegrana passt de bal in één keer door. Castel bereikt de bal nog maar net als eerste. Castel schiet op doel. Hagemeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GKSTychy1971 4:3

73e minuut.
Leszko speelt de bal door. Pabis rent richting de bal. Pabis met een sublieme pass. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Raican geeft een hoge lob. Cernea rent richting de bal. Cernea passt de bal zonder na te denken. Castel rent richting de bal. Castel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 50%, GKSTychy1971 50%.
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - GKSTychy1971 4:3