Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Maćkówka Władcy Fallusa
11 Tactiek Dotyk Michałka.
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47.5 gemiddelde waardering 61.3
matig Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Franzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə onderschept slim de pass. Salanitro met een sublieme pass. Chansa is nu in balbezit. Chansa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa probeert naar een medespeler te passen. Kanar speelt de bal door. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami draait met de bal, schiet en ... Synetopoulos bokst de bal weg.

9e minuut.
Erdoğaner geeft een hoge lob. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel. Na een snelle pass probeert Circio de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Chansa is nu in balbezit. Chansa draait met de bal, schiet en ... Synetopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Władcy Fallusa 0:1

13e minuut.
Harja rent richting de bal. Harja probeert naar een medespeler te passen. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami draait met de bal, schiet en ... Synetopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Władcy Fallusa 0:2

15e minuut.
Uzal probeert naar een medespeler te passen. Chansa met een sublieme pass. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami schiet op doel. Bierut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Władcy Fallusa 0:3

18e minuut.
Kręcina probeert naar een medespeler te passen. Harja bereikt de bal nog maar net als eerste. Harja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ozelami de bal. Ozelami schiet op doel. Synetopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kanar onderschept slim de pass. Kanar speelt de bal door. Cossou probeert naar een medespeler te passen. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Synetopoulos bokst de bal weg.

26e minuut.
Erdoğaner met een sublieme pass. Klungelig pakt Uzal de bal. Uzal speelt de bal door. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cossou probeert naar een medespeler te passen. Kanar speelt de bal door. Chansa rent richting de bal. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Synetopoulos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 64%, Władcy Fallusa 36%.
LKS Maćkówka - Władcy Fallusa 0:3

48e minuut.
Uzal is nu in balbezit. Uzal passt de bal in één keer door. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Nehrkorn probeert de bal aan de voet te houden. Kanar is nu in balbezit. Kanar geeft de bal voor. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Władcy Fallusa 0:4

55e minuut.
Harja rent richting de bal. Harja geeft een hoge lob. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel. Synetopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Erdoğaner passt de bal zonder na te denken. Uzal rent richting de bal. Uzal probeert naar een medespeler te passen. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel. Synetopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Uzal passt de bal zonder na te denken. Erdoğaner met een sublieme pass. Cossou is nu in balbezit. Cossou geeft de bal voor. Chansa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chansa heeft problemen om de bal te vangen. Bierut is nu in balbezit. Bierut passt de bal in één keer door. Chansa is nu in balbezit. Chansa schiet op doel. Synetopoulos bokst de bal weg.

71e minuut.
Cossou geeft een lange en hoge pass. Domínguez Sanguino is nu in balbezit. Chansa verovert de bal door een tackle van achteren. Chansa schiet op doel. Synetopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
İsmayılzadə onderschept slim de pass. Harja speelt de bal door. Kanar speelt de bal door. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Harja bereikt de bal nog maar net als eerste. Harja passt de bal met de wreef. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ozelami rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Władcy Fallusa 0:5

84e minuut.
Kanar is nu in balbezit. Kanar geeft een hoge lob. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Paal! Chansa is nu in balbezit. Chansa draait met de bal, schiet en ... Synetopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Uzal rent richting de bal. Uzal passt de bal in één keer door. Bierut rent richting de bal. Chansa onderschept slim de pass. Chansa schiet op doel. Synetopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Władcy Fallusa 0:6

88e minuut.
Bierut geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Chansa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chansa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 66%, Władcy Fallusa 34%.
LKS Maćkówka - Władcy Fallusa 0:6