Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Władcy Fallusa LKS Maćkówka
Dotyk Michałka. Tactiek 11
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 49.1
formidable Schieten adequate
good Passen solid
solid Verdedigen average


3e minuut.
Domínguez Sanguino probeert de bal aan de voet te houden. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski passt de bal met de wreef. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Salanitro rent richting de bal. Cossou onderschept slim de pass. Cossou speelt de bal door. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Domínguez Sanguino geeft een lange en hoge pass. Franzoni kopt de bal weg. Borostyáni bereikt de bal nog maar net als eerste. Beisenov onderschept slim de pass. Beisenov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Cossou passt de bal zonder na te denken. Chansa is nu in balbezit. Chansa passt de bal met de wreef. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Salanitro passt de bal zonder na te denken. Cossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossou probeert naar een medespeler te passen. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Štefanek rent richting de bal. Štefanek geeft een lange en hoge pass. Salanitro kopt de bal weg. Franzoni rent richting de bal. Franzoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski passt de bal in één keer door. Chansa is nu in balbezit. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ziętarski speelt de bal door. Cossou heeft problemen om de bal te vangen. Cossou passt de bal zonder na te denken. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel. Synetopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bierut geeft een hoge lob. Beisenov kopt de bal weg. Klungelig pakt İsmayılzadə de bal. Franzoni rent richting de bal. Franzoni haalt uit met een fantastische trap. Dionisio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Inworp. Salanitro met de inworp. Nehrkorn rent richting de bal. Nehrkorn geeft een lange en hoge pass. Beisenov krijgt zijn hoofd ertegen. Dionisio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə geeft de bal voor. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Chansa is nu in balbezit. Chansa schiet op doel. Synetopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 53%, LKS Maćkówka 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Władcy Fallusa - LKS Maćkówka 0:0

61e minuut.
Salanitro is nu in balbezit. Salanitro speelt de bal door. Franzoni is nu in balbezit. Franzoni draait met de bal, schiet en ... Dionisio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - LKS Maćkówka 0:1

64e minuut.
Ziętarski rent richting de bal. Căldăraru rent richting de bal. Ziętarski onderschept slim de pass. Ziętarski geeft de bal voor. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cossou zal de hoekschop nemen. Ozelami kopt de bal weg. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Karolak geeft de bal voor. Domínguez Sanguino probeert de bal aan de voet te houden. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossou is nu in balbezit. Cossou geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 43%, LKS Maćkówka 57%.
Władcy Fallusa - LKS Maćkówka 0:1