Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. S. Cracovia GODŁO RP
5-3-2 Tactiek 433
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.4 gemiddelde waardering 50.7
matig Schieten uitstekend
slecht Passen goed
goed Verdedigen solide


12e minuut.
Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu met een sublieme pass. Martineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Martineau haalt uit met een fantastische trap. Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:1

16e minuut.
Gontkovský probeert naar een medespeler te passen. Kins geeft de bal voor. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:2

18e minuut.
Martineau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zlatev komt het veld opgelopen.

32e minuut.
De Gruyter rent richting de bal. De Gruyter geeft een hoge lob. Brasília Amarela rent richting de bal. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev geeft een hoge lob. Paal! Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onedotzero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cosmescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ban neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:3

35e minuut.
Brasília Amarela geeft een hoge lob. Zlatev heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev rent richting de bal. Zlatev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kins geeft een lange en hoge pass. Ban is nu in balbezit. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:4

39e minuut.
Onedotzero bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrison is nu in balbezit. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:5

40e minuut.
Stono kopt de bal weg. Atelkyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Atelkyn probeert naar een medespeler te passen. Kąkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąkol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. S. Cracovia 70%, GODŁO RP 30%.
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:5

46e minuut.
Szreder komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Brasília Amarela onderschept slim de pass. Brasília Amarela met een sublieme pass. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:6

49e minuut.
Dulanto is nu in balbezit. Zlatev verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatev geeft een hoge lob. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Brasília Amarela passt de bal in één keer door. Daar is Kins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kins passt de bal zonder na te denken. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Brasília Amarela geeft de bal voor. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu speelt de bal door. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:7

55e minuut.
Kąkol speelt de bal door. Szreder is nu in balbezit. Cosmescu onderschept slim de pass. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... Villarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kins geeft een hoge lob. Szreder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ... Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:8

64e minuut.
Kins geeft de bal voor. Klungelig pakt Garrison de bal. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:9

76e minuut.
Joutsen kopt de bal weg. Zlatev probeert de bal met de borst te controleren. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel. Villarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:10

84e minuut.
Kąkol controleert de bal met de borst. Brasília Amarela is nu in balbezit. Brasília Amarela geeft een hoge lob. Daar is Cosmescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosmescu schiet op doel. Villarraga bokst de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. Paal! Dulanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanto geeft een lange en hoge pass. Joutsen geeft de bal voor. Ban springt en kopt de bal. Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. S. Cracovia 68%, GODŁO RP 32%.
K. S. Cracovia - GODŁO RP 0:11