Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSTychy1971 Ks Polibuda
GKS TYCHY Tactiek Nowa
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.9 gemiddelde waardering 57
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Wooter onderschept slim de pass. Cinquegrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cinquegrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinquegrana geeft de bal voor. Castel maakt een snoekduik en kopt de bal. Moszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Halkalı onderschept slim de pass. Halkalı met een sublieme pass. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś haalt uit met een fantastische trap. Kačavenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Ks Polibuda 0:1

18e minuut.
Furacão rent richting de bal. Furacão met een sublieme pass. Castel is nu in balbezit. Castel schiet op doel. Moszek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Damian geeft de bal voor. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooter begaat een overtreding. Wooter krijgt een gele kaart. Ragan raakt geblesseerd tijdens het duel. Bobeş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gabryś maakt een snoekduik en kopt de bal. Kačavenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Ks Polibuda 0:2

26e minuut.
Klungelig pakt Piro de bal. Piro probeert naar een medespeler te passen. Halkalı probeert naar een medespeler te passen. Gabryś rent richting de bal. Gabryś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Piro is nu in balbezit. Cinquegrana verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquegrana passt de bal zonder na te denken. Cernea is nu in balbezit. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Moszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castel bereikt de bal nog maar net als eerste. Castel haalt uit met een fantastische trap. Moszek bokst de bal weg.

33e minuut.
Claverie passt de bal zonder na te denken. Furacão bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heinz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Claverie met een sublieme pass. Stuligłowa rent richting de bal. Cambojano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cambojano krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Parrinello rent richting de bal. Halkalı verovert de bal door een tackle van achteren. Halkalı speelt de bal door. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Claverie geeft de bal voor. Ragan speelt de bal door. Gabryś heeft problemen om de bal te vangen. Gabryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Ks Polibuda 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 58%, Ks Polibuda 42%.
GKSTychy1971 - Ks Polibuda 0:3

46e minuut.
Halkalı passt de bal met de wreef. Heinz rent richting de bal. Heinz geeft een lange en hoge pass. Ragan is nu in balbezit. Ragan draait met de bal, schiet en ... Kačavenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Ks Polibuda 0:4

47e minuut.
Bobeş geeft de bal voor. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrinello met een sublieme pass. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ragan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Ks Polibuda 0:5

56e minuut.
Tiefenbach passt de bal zonder na te denken. Bobeş rent richting de bal. Bobeş passt de bal in één keer door. Gabryś rent richting de bal. Gabryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Heinz met de inworp. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı geeft een hoge lob. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bobeş passt de bal in één keer door. Ragan is nu in balbezit. Ragan passt de bal zonder na te denken. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś haalt uit met een fantastische trap. Kačavenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Tiefenbach kopt de bal weg. Stuligłowa controleert de bal met de borst. Stuligłowa geeft een lange en hoge pass. Ragan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Ks Polibuda 0:6

64e minuut.
Halkalı passt de bal in één keer door. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś haalt uit met een fantastische trap. Kačavenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Ks Polibuda 0:7

71e minuut.
Halkalı passt de bal zonder na te denken. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş geeft een lange en hoge pass. Ragan is nu in balbezit. Ragan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Halkalı heeft problemen om de bal te vangen. Halkalı passt de bal zonder na te denken. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś schiet op doel. Kačavenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Claverie met een sublieme pass. Inworp. Piro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş geeft een hoge lob. Kačavenda bokst de bal weg.

84e minuut.
Heinz onderschept slim de pass. Heinz geeft een hoge lob. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Ks Polibuda 0:8

86e minuut.
Wooter heeft problemen om de bal te vangen. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa geeft een hoge lob. Ragan springt en kopt de bal. Kačavenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Ks Polibuda 0:9

89e minuut.
Parrinello geeft een hoge lob. Damian kopt de bal weg. Stuligłowa met een sublieme pass. Ragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 69%, Ks Polibuda 31%.
GKSTychy1971 - Ks Polibuda 0:9