Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.181 [del]
  • Stadion: SDG Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 14000
Ks Polibuda GKSTychy1971
Nowa Tactiek GKS TYCHY
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 55.9
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Gabryś kopt de bal weg. Daar is Ragan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özgörkey is nu in balbezit. Ragan onderschept slim de pass. Ragan schiet op doel. Kačavenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinquegrana met de inworp. Claverie speelt de bal door. Cinquegrana geeft de bal voor. Ožbolt springt en kopt de bal. Moszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Verteletskiy passt de bal in één keer door. Furacão rent richting de bal. Furacão passt de bal zonder na te denken. Ožbolt rent richting de bal. Ožbolt draait met de bal, schiet en ... Moszek bokst de bal weg.

33e minuut.
Stuligłowa kopt de bal weg. Gabryś heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Halkalı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gabryś springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Özgörkey passt de bal met de wreef. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa passt de bal in één keer door. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś haalt uit met een fantastische trap. Kačavenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - GKSTychy1971 1:0

42e minuut.
Claverie geeft de bal voor. Halkalı kopt de bal weg. Waleński heeft problemen om de bal te vangen. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś draait met de bal, schiet en ... Kačavenda bokst de bal weg.

43e minuut.
Kačavenda probeert naar een medespeler te passen. Stuligłowa probeert de bal met de borst te controleren. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś schiet op doel. Kačavenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Polibuda - GKSTychy1971 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Polibuda 47%, GKSTychy1971 53%.
Ks Polibuda - GKSTychy1971 2:0

52e minuut.
Piro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Damian de bal onder controle te krijgen. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ... Moszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı rent richting de bal. Halkalı passt de bal zonder na te denken. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Tiefenbach kopt de bal weg. Halkalı rent richting de bal. Halkalı passt de bal zonder na te denken. Bobeş geeft een hoge lob. Ragan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ožbolt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ožbolt passt de bal zonder na te denken. Damian rent richting de bal. Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea schiet op doel. Moszek bokst de bal weg.

66e minuut.
Waleński is nu in balbezit. Waleński passt de bal met de wreef. Tiefenbach geeft de bal voor. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Halkalı speelt de bal door. Ragan heeft problemen om de bal te vangen. Ragan passt de bal in één keer door. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś schiet op doel. Kačavenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Parrinello onderschept slim de pass. Stuligłowa onderschept slim de pass. Stuligłowa passt de bal in één keer door. Ragan is nu in balbezit. Ragan draait met de bal, schiet en ... Kačavenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Polibuda 43%, GKSTychy1971 57%.
Ks Polibuda - GKSTychy1971 2:0