Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.181 [del]
  • Stadion: NARODOWY
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14043
GODŁO RP LKS Maćkówka
Popular2 Tactiek 11
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 44.8
uitstekend Schieten matig
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Cebrià rent richting de bal. Cebrià geeft een hoge lob. Inworp. Insano met een snelle inworp. Lichnowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beisenov rent richting de bal. Beisenov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - LKS Maćkówka 0:1

16e minuut.
De Gruyter verovert de bal door een tackle van achteren. De Gruyter geeft een lange en hoge pass. Masajada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kins verovert de bal door een tackle van achteren. Kins speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Brasília Amarela geeft een hoge lob. Bierut is nu in balbezit. Cosmescu onderschept slim de pass. Cosmescu controleert de bal met de borst. Cosmescu schiet op doel. Synetopoulos bokst de bal weg.

29e minuut.
Ban rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kręcina. Ban raakt geblesseerd tijdens het duel. Brasília Amarela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cosmescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cosmescu geeft de bal voor. Synetopoulos probeert naar een medespeler te passen. Beisenov kopt de bal weg. Franzoni is nu in balbezit. Franzoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Beisenov is nu in balbezit. Joutsen verovert de bal door een tackle van achteren. Joutsen passt de bal in één keer door. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Synetopoulos probeert naar een medespeler te passen. Brasília Amarela kopt de bal weg. Bierut heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 44%, LKS Maćkówka 56%.
GODŁO RP - LKS Maćkówka 0:1

46e minuut.
Hajduczek komt het veld opgelopen. Zlatev komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał geeft de bal voor. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu schiet op doel. Synetopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GODŁO RP - LKS Maćkówka 1:1

51e minuut.
Beisenov heeft problemen om de bal te vangen. Beisenov passt de bal in één keer door. Masajada rent richting de bal. Cosmescu onderschept slim de pass. Cosmescu schiet op doel. Synetopoulos bokst de bal weg. Circio kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kins geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ban is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bierut trapt de bal weg van het doel. Joutsen speelt de bal door. Circio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cosmescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kins is nu in balbezit. Kins geeft een hoge lob. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ... Synetopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - LKS Maćkówka 2:1

59e minuut.
Linnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Joutsen geeft de bal voor. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap. Synetopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Synetopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - LKS Maćkówka 3:1

62e minuut.
Bierut is nu in balbezit. Bierut probeert naar een medespeler te passen. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Synetopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Joutsen met een sublieme pass. Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela speelt de bal door. Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Circio geeft een lange en hoge pass. Beisenov is nu in balbezit. Hajduczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beisenov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Beisenov kan niet meer verder spelen. Domínguez Sanguino komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kins probeert naar een medespeler te passen. Gromowski rent richting de bal. Cosmescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - LKS Maćkówka 4:1

77e minuut.
Masajada is nu in balbezit. Kins onderschept slim de pass. Kins passt de bal in één keer door. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - LKS Maćkówka 5:1

88e minuut.
Lichnowski heeft problemen om de bal te vangen. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela passt de bal in één keer door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 35%, LKS Maćkówka 65%.
GODŁO RP - LKS Maćkówka 5:1