Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. S. Cracovia Władcy Fallusa
5-3-2 Tactiek Dotyk Michałka.
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
35.4 gemiddelde waardering 56.1
matig Schieten formidabel
slecht Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Gontkovský rent richting de bal. Ozelami rent richting de bal. Dulanto is nu in balbezit. Kanar rent richting de bal. Kanar draait met de bal, schiet en ... Villarraga bokst de bal weg.

6e minuut.
Ziętarski speelt de bal door. Cossou geeft een lange en hoge pass. Chansa kopt de bal weg. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:1

9e minuut.
Ozelami probeert naar een medespeler te passen. Cossou rent richting de bal. Klungelig pakt Cossou de bal. Cossou geeft een hoge lob. Ozelami maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Eevers bereikt de bal nog maar net als eerste. Eevers geeft een hoge lob. Kanar kopt de bal weg. Chansa is nu in balbezit. Chansa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cossou met een sublieme pass. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontkovský speelt de bal door. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kanar is nu in balbezit. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar geeft een hoge lob. Chansa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kanar met een sublieme pass. Daar is Cossou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cossou passt de bal in één keer door. Chansa is nu in balbezit. Chansa draait met de bal, schiet en ... Villarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kanar rent richting de bal. Dulanto is nu in balbezit. Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Kanar geeft een hoge lob. Chansa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar schiet op doel. Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:2

34e minuut.
Havlíček passt de bal in één keer door. Cossou is nu in balbezit. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:3

36e minuut.
Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar geeft een lange en hoge pass. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:4

37e minuut.
Buchalski probeert de bal met de borst te controleren. Ozelami rent richting de bal. Dulanto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ozelami raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ozelami neemt zijn aanloop. Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Uzal kan de bal niet met de borst controleren. Uzal geeft een lange en hoge pass. Chansa is nu in balbezit. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. S. Cracovia 73%, Władcy Fallusa 27%.
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:5

46e minuut.
Szreder komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Ziętarski geeft een hoge lob. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa draait met de bal, schiet en ... Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Chansa rent richting de bal. Ozelami rent richting de bal. Chansa is nu in balbezit. Chansa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:6

56e minuut.
Ozelami rent richting de bal. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar speelt de bal door. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:7

59e minuut.
Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Havlíček de bal. Chansa rent richting de bal. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Uzal onderschept slim de pass. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski passt de bal in één keer door. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:8

66e minuut.
Kanar met een sublieme pass. İsmayılzadə geeft de bal voor. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa draait met de bal, schiet en ... Villarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:9

76e minuut.
Ziętarski speelt de bal door. Cossou rent richting de bal. Cossou passt de bal met de wreef. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Karolak de bal. Karolak passt de bal met de wreef. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar geeft een hoge lob. Chansa springt en kopt de bal. Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kanar rent richting de bal. Kanar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chansa de bal. Chansa schiet op doel. Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:10

85e minuut.
Karolak verovert de bal door een tackle van achteren. Karolak speelt de bal door. Kanar met een sublieme pass. Chansa is nu in balbezit. Chansa schiet op doel. Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ozelami rent richting de bal. Ozelami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:11

87e minuut.
Ozelami met een sublieme pass. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski passt de bal met de wreef. Chlebisz met een sublieme pass. Kanar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ozelami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cossou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ozelami krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. S. Cracovia 68%, Władcy Fallusa 32%.
K. S. Cracovia - Władcy Fallusa 0:11