Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tablet Team Semper Fidelis
xx2 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 57.1
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak passt de bal in één keer door. Brendler rent richting de bal. Brendler draait met de bal, schiet en ... Únzaga de la Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - Semper Fidelis 0:1

3e minuut.
Lenzi is nu in balbezit. Rzayev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hayles. Hayles krijgt een gele kaart. Rzayev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Świerczewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brendler is nu in balbezit. Brendler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Asəfov is nu in balbezit. Asəfov geeft de bal voor. Hatfield rent richting de bal. Hatfield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lenzi kopt de bal weg. Jachymiak heeft problemen om de bal te vangen. Jachymiak geeft een lange en hoge pass. Darbinyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hatfield springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Únzaga de la Vega trapt de bal weg. Kubas controleert de bal met de borst. Kubas passt de bal zonder na te denken. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lenzi is nu in balbezit. Lenzi geeft de bal voor. Darbinyan rent richting de bal. Brendler onderschept slim de pass. Brendler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - Semper Fidelis 0:2

12e minuut.
MacMonies bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzi onderschept slim de pass. Lenzi speelt de bal door. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jachymiak de bal. Jachymiak geeft de bal voor. Hatfield krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - Semper Fidelis 0:3

32e minuut.
Klungelig pakt Asəfov de bal. Calligari geeft de bal voor. Svilarich is nu in balbezit. Svilarich haalt uit met een fantastische trap. Gravelines werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - Semper Fidelis 1:3

36e minuut.
Inworp. Hayles met de inworp. Akçal rent richting de bal. Brendler verovert de bal door een tackle van achteren. Brendler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Brendler rent richting de bal. Igartua speelt de bal door. Brendler probeert naar een medespeler te passen. Hatfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatfield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Slavov passt de bal met de wreef. Brendler is nu in balbezit. Akçal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akçal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tablet Team 71%, Semper Fidelis 29%.
Tablet Team - Semper Fidelis 1:3

46e minuut.
Kerdthet komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Calligari met de inworp. MacMonies speelt de bal door. Calligari rent richting de bal. Calligari geeft een lange en hoge pass. Cuevas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Asəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asəfov speelt de bal door. Kerdthet is nu in balbezit. Brendler is nu in balbezit. Brendler schiet op doel. Únzaga de la Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Igartua controleert de bal met de borst. Kerdthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarion legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiarion krijgt een gele kaart. Kerdthet raakt geblesseerd tijdens het duel. Rüstəmli komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Brendler neemt zijn aanloop. Únzaga de la Vega bokst de bal weg.

65e minuut.
Rüstəmli probeert naar een medespeler te passen. Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet speelt de bal door. Kubas geeft de bal voor. Brendler springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
MacMonies rent richting de bal. Kubas onderschept slim de pass. Kubas met een sublieme pass. Rüstəmli is nu in balbezit. Rüstəmli schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Lenzi probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak met een sublieme pass. Brendler rent richting de bal. Brendler draait met de bal, schiet en ... Únzaga de la Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuberski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMonies onderschept slim de pass. MacMonies geeft een hoge lob. Svilarich heeft problemen om de bal te vangen. Svilarich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tablet Team 66%, Semper Fidelis 34%.
Tablet Team - Semper Fidelis 1:3