Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły-Sokoły Nisko Polish Hussars
Orły Tactiek (4-5-1) skrzydlo
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
48.7 gemiddelde waardering 48.1
zeer goed Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


33e minuut.
Lefkowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz draait met de bal, schiet en ... Pinyuan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filtenborg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lysák neemt de hoekschop. Astramowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lysák probeert naar een medespeler te passen. Guarisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarisco probeert naar een medespeler te passen. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian draait met de bal, schiet en ... Filtenborg bokst de bal weg.

40e minuut.
Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian draait met de bal, schiet en ... Orzeł probeert de bal aan de voet te houden. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - Polish Hussars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 42%, Polish Hussars 58%.
Orły-Sokoły Nisko - Polish Hussars 1:0

57e minuut.
Lysák passt de bal zonder na te denken. Guarisco rent richting de bal. Guarisco passt de bal met de wreef. Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz passt de bal in één keer door. Orzeł rent richting de bal. Astramowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap. Filtenborg bokst de bal weg.

87e minuut.
Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz probeert naar een medespeler te passen. Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap. Cafieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filtenborg bokst de bal weg.

88e minuut.
Klungelig pakt Lefkowicz de bal. Astramowicz rent richting de bal. Cafieri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Astramowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olivian neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 36%, Polish Hussars 64%.
Orły-Sokoły Nisko - Polish Hussars 1:0