Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Semper Fidelis
Katalończyk Tactiek 442
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 56.8
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Lenzi is nu in balbezit. Lenzi probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmli is nu in balbezit. Brendler rent richting de bal. Brendler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kozmács probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Drużkowski speelt de bal door. Rejman heeft problemen om de bal te vangen. Rejman geeft een hoge lob. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szawica is nu in balbezit. Szawica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Semper Fidelis 1:0

12e minuut.
Żelazowski speelt de bal door. Rejman probeert naar een medespeler te passen. Adamowicz is nu in balbezit. Brendler verovert de bal door een tackle van achteren. Brendler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rüstəmli is nu in balbezit. Rüstəmli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler geeft de bal voor. Rüstəmli rent richting de bal. Rüstəmli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brendler rent richting de bal. Brendler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viking - Semper Fidelis 1:1

18e minuut.
Telvi probeert naar een medespeler te passen. Szmyt rent richting de bal. Rüstəmli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rüstəmli krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rüstəmli heeft problemen om de bal te vangen. Żelazowski rent richting de bal. Met opzet legt Rüstəmli zijn tegenspeler op de grond. Rüstəmli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

29e minuut.
Jachymiak onderschept slim de pass. Jachymiak probeert naar een medespeler te passen. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov geeft een lange en hoge pass. Brendler springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Titenis kopt de bal weg. Brendler rent richting de bal. Gilewski is nu in balbezit. Brendler verovert de bal door een tackle van achteren. Brendler geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Brendler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brendler schiet op doel. Adamowicz probeert de bal aan de voet te houden. Kozmács kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Asəfov passt de bal zonder na te denken. Jachymiak is nu in balbezit. Drużkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drużkowski krijgt een gele kaart. Jachymiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Brendler legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kozmács werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Semper Fidelis 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 70%, Semper Fidelis 30%.
Viking - Semper Fidelis 1:2

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lenzi zal de hoekschop nemen. Asəfov kopt de bal weg. Jachymiak probeert de bal met de borst te controleren. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Szmyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Semper Fidelis 1:3

56e minuut.
Kubas speelt de bal door. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov speelt de bal door. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kozmács met een harde bal richting middenveld. Lenzi kopt de bal weg. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak geeft een lange en hoge pass. Kozmács bokst de bal weg.

59e minuut.
Lenzi onderschept slim de pass. Lenzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jachymiak de bal. Jachymiak geeft een lange en hoge pass. Brendler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Semper Fidelis 1:4

60e minuut.
Woodward komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rejman passt de bal zonder na te denken. Drużkowski rent richting de bal. Asəfov met een sublieme pass. Brendler rent richting de bal. Brendler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Semper Fidelis 1:5

63e minuut.
Kubas probeert de bal met de borst te controleren. Kubas met een sublieme pass. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Semper Fidelis 1:6

70e minuut.
Adamowicz rent richting de bal. Jachymiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jachymiak passt de bal in één keer door. Brendler rent richting de bal. Brendler haalt uit met een fantastische trap. Kozmács probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Titenis verovert de bal door een tackle van achteren. Titenis passt de bal zonder na te denken. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Semper Fidelis 1:7

82e minuut.
Inworp. Beňačko komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kubas speelt de bal door. Brendler rent richting de bal. Brendler draait met de bal, schiet en ... Jachymiak probeert de bal aan de voet te houden. Kozmács maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 66%, Semper Fidelis 34%.
Viking - Semper Fidelis 1:7