Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semper Fidelis Viking
Brasil Tactiek Katalończyk
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.6 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Drużkowski rent richting de bal. Drużkowski geeft een hoge lob. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - Viking 0:1

13e minuut.
Pomian passt de bal met de wreef. Ielcean rent richting de bal. Szawica begaat een overtreding. Ielcean wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Pomian met de inworp. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmuş onderschept slim de pass. Durmuş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Semper Fidelis - Viking 1:1

30e minuut.
Żelazowski kopt de bal weg. Daar is Drużkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Saux verovert de bal door een tackle van achteren. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Wałdoch met de inworp. Jachymiak geeft een lange en hoge pass. Durmuş krijgt zijn hoofd ertegen. Kozmács maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Le Saux is nu in balbezit. Le Saux geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jachymiak de bal. Durmuş is nu in balbezit. Durmuş haalt uit met een fantastische trap. Kozmács kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper Fidelis 46%, Viking 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Semper Fidelis - Viking 1:1

46e minuut.
Płatosz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Jachymiak passt de bal in één keer door. Guşiţă is nu in balbezit. Szmyt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guşiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guşiţă komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Guşiţă heeft problemen om de bal te vangen. Żelazowski is nu in balbezit. Żelazowski speelt de bal door. Durmuş is nu in balbezit. Durmuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durmuş rent richting de bal. Durmuş haalt uit met een fantastische trap. Kozmács probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Żelazowski geeft een hoge lob. Ielcean kopt de bal weg. Gilewski rent richting de bal. Durmuş onderschept slim de pass. Durmuş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Doeltrap. Râpanu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean geeft een lange en hoge pass. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak schiet op doel. Kozmács werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Świerczewski rent richting de bal. Świerczewski geeft een hoge lob. Jachymiak is nu in balbezit. Klungelig pakt Jachymiak de bal. Jachymiak draait met de bal, schiet en ... Kozmács bokst de bal weg.

79e minuut.
Świerczewski geeft de bal voor. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă geeft een hoge lob. Jachymiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Kozmács maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - Viking 2:1

80e minuut.
MacLairish komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Râpanu geeft een lange en hoge pass. Jachymiak kopt de bal weg. MacLairish rent richting de bal. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacLairish maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Rejman de bal. Lenzi is nu in balbezit. Lenzi passt de bal in één keer door. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacLairish rent richting de bal. MacLairish draait met de bal, schiet en ... Kozmács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - Viking 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper Fidelis 31%, Viking 69%.
Semper Fidelis - Viking 3:1