Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NURT POTOK Tablet Team
na awans Tactiek xx2
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 51
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Haras onderschept slim de pass. Haras passt de bal zonder na te denken. Łagódka rent richting de bal. Łagódka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Svilarich rent richting de bal. Piękoś begaat een overtreding. Piękoś krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Svilarich raakt geblesseerd tijdens het duel. Akçal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łapeta kopt de bal weg. Daar is MacMonies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Tablet Team 0:1

16e minuut.
Piękoś geeft een lange en hoge pass. Łagódka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zitta. Łagódka raakt geblesseerd tijdens het duel. Haras komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Darbinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbinyan geeft de bal voor. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Jonak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Tablet Team 0:2

42e minuut.
MacMonies geeft een hoge lob. Piękoś is nu in balbezit. Svilarich onderschept slim de pass. Svilarich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Tablet Team 0:3

44e minuut.
Zitta onderschept slim de pass. Zitta geeft een lange en hoge pass. Svilarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich schiet op doel. Jonak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 47%, Tablet Team 53%.
NURT POTOK - Tablet Team 0:3

48e minuut.
Łapeta is nu in balbezit. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas passt de bal in één keer door. Svilarich is nu in balbezit. Svilarich draait met de bal, schiet en ... Jonak bokst de bal weg. Klungelig pakt Piękoś de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calligari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Svilarich maakt een snoekduik en kopt de bal. Jonak bokst de bal weg. Cuevas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Tablet Team 0:4

56e minuut.
Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich onderschept slim de pass. MacMonies speelt de bal door. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Jonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich verovert de bal door een tackle van achteren. Svilarich draait met de bal, schiet en ... Jonak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reveron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Jonak bokst de bal weg. Calligari geeft een hoge lob. Jonak bokst de bal weg.

68e minuut.
Širak rent richting de bal. Širak geeft een hoge lob. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari geeft een lange en hoge pass. Reveron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
MacMonies is nu in balbezit. MacMonies passt de bal zonder na te denken. Daar is Łapeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svilarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich schiet op doel. Jonak bokst de bal weg.

86e minuut.
Łapeta verovert de bal door een tackle van achteren. Łapeta geeft een lange en hoge pass. Szklarski is nu in balbezit. Szklarski geeft een lange en hoge pass. Zitta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grădean is nu in balbezit. Grădean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Tablet Team 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 42%, Tablet Team 58%.
NURT POTOK - Tablet Team 1:4