Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polish Hussars FC (V)alencia
(4-5-1) skrzydlo Tactiek new
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 46.1
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Jagusztyn onderschept slim de pass. Jagusztyn speelt de bal door. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki probeert naar een medespeler te passen. Wolanin is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Eliseu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseu geeft de bal voor. Budassi kopt de bal weg. Catinca geeft de bal voor. Popara krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buhănescu heeft problemen om de bal te vangen. Menghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin is nu in balbezit. Sabou rent richting de bal. Sabou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eliseu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseu heeft problemen om de bal te vangen. da Purificação tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Purificação krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Eliseu stond buitenspel. da Purificação maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wolanin kopt de bal weg. Jagusztyn is nu in balbezit. Jagusztyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wolanin onderschept slim de pass. Wolanin met een sublieme pass. Jagusztyn is nu in balbezit. Sabou is nu in balbezit. Sabou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner passt de bal in één keer door. Wolanin rent richting de bal. Wolanin haalt uit met een fantastische trap. Filtenborg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - FC (V)alencia 0:1

33e minuut.
Wolanin is nu in balbezit. Léonard verovert de bal door een tackle van achteren. Léonard geeft een hoge lob. Popara is nu in balbezit. Popara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Majsner probeert naar een medespeler te passen. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki passt de bal met de wreef. Wolanin rent richting de bal. Wolanin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eliseu zal de hoekschop nemen. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ... Bröcker onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polish Hussars - FC (V)alencia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polish Hussars 51%, FC (V)alencia 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polish Hussars - FC (V)alencia 1:1

77e minuut.
Trajdal passt de bal in één keer door. Eliseu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseu geeft een lange en hoge pass. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap. Menghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polish Hussars 67%, FC (V)alencia 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polish Hussars - FC (V)alencia 1:1