Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vastren Orły-Sokoły Nisko
451 Tactiek Orły
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 50.9
solid Schieten excellent
weak Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Astramowicz kopt de bal weg. Guarisco met een sublieme pass. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Orły-Sokoły Nisko 0:1

5e minuut.
Kenosyan kopt de bal weg. Matonoha heeft problemen om de bal te vangen. Breyer rent richting de bal. Matonoha onderschept slim de pass. Matonoha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Astramowicz onderschept slim de pass. Marannino rent richting de bal. Astramowicz onderschept slim de pass. Astramowicz geeft een lange en hoge pass. Olivian springt en kopt de bal. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Daar is Kenosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astramowicz is nu in balbezit. Kenosyan begaat een overtreding. Kenosyan krijgt een gele kaart. Astramowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lefkowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olivian krijgt zijn hoofd ertegen. Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez geeft de bal voor. Breyer kopt de bal weg. Astramowicz controleert de bal met de borst. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap. Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Oryszczak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lefkowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Olivian is nu in balbezit. Olivian passt de bal zonder na te denken. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Orły-Sokoły Nisko 0:2

15e minuut.
Matonoha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marannino de bal. Astramowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Orły-Sokoły Nisko 0:3

19e minuut.
Doležel passt de bal in één keer door. Guarisco heeft problemen om de bal te vangen. Guarisco passt de bal in één keer door. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian draait met de bal, schiet en ... Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Lefkowicz geeft de bal voor. Olivian is nu in balbezit. Oprişan rent richting de bal. Olivian onderschept slim de pass. Olivian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Narváez is nu in balbezit. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz passt de bal in één keer door. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian schiet op doel. Kuan bokst de bal weg.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lysák met een snelle inworp. Olivian rent richting de bal. Olivian geeft de bal voor. Astramowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Orły-Sokoły Nisko 0:4

33e minuut.
Dolenský rent richting de bal. Dolenský geeft de bal voor. Ukleja probeert de bal met de borst te controleren. Matonoha rent richting de bal. Matonoha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lysák met een sublieme pass. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz passt de bal met de wreef. Olivian is nu in balbezit. Olivian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Orły-Sokoły Nisko 0:5

45e minuut.
Lefkowicz probeert naar een medespeler te passen. Astramowicz is nu in balbezit. Olivian is nu in balbezit. Olivian schiet op doel. Oryszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lefkowicz neemt de hoekschop. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian haalt uit met een fantastische trap. Kuan bokst de bal weg. Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Orły-Sokoły Nisko 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 73%, Orły-Sokoły Nisko 27%.
FC Vastren - Orły-Sokoły Nisko 0:6

49e minuut.
Sidlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský passt de bal zonder na te denken. Matonoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Matonoha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz speelt de bal door. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz schiet op doel. Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Orły-Sokoły Nisko 0:7

67e minuut.
Piechowicz kopt de bal weg. Lefkowicz geeft de bal voor. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap. Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Orły-Sokoły Nisko 0:8

73e minuut.
Astramowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olivian de bal. Olivian passt de bal met de wreef. Lysák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Matonoha is nu in balbezit. Ukleja onderschept slim de pass. Ukleja geeft een hoge lob. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz geeft de bal voor. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Piechowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Orły-Sokoły Nisko 0:9

86e minuut.
Sidlík is nu in balbezit. Guarisco onderschept slim de pass. Guarisco passt de bal in één keer door. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian draait met de bal, schiet en ... Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Orły-Sokoły Nisko 0:10

88e minuut.
Lysák passt de bal in één keer door. Olivian is nu in balbezit. Met opzet legt Alekperovas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alekperovas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 71%, Orły-Sokoły Nisko 29%.
FC Vastren - Orły-Sokoły Nisko 0:10