Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły-Sokoły Nisko FC Vastren
Orły Tactiek 451
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 44.3
solid Schieten very good
adequate Passen average
good Verdedigen average


9e minuut.
Lysák met de inworp. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidlík verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kenosyan geeft een hoge lob. Ukleja heeft problemen om de bal te vangen. Matonoha is nu in balbezit. Matonoha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - FC Vastren 0:1

15e minuut.
Breyer geeft een hoge lob. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz passt de bal met de wreef. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Lefkowicz onderschept slim de pass. Lefkowicz speelt de bal door. Haras is nu in balbezit. Matonoha verovert de bal door een tackle van achteren. Matonoha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - FC Vastren 0:2

20e minuut.
Kalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkowski passt de bal zonder na te denken. Doležel is nu in balbezit. Doležel geeft een hoge lob. Astramowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Lysák met een sublieme pass. Daar is Oprişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprişan met een sublieme pass. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - FC Vastren 1:2

29e minuut.
Olivian is nu in balbezit. Alekperovas rent richting de bal. Alekperovas passt de bal met de wreef. Olivian is nu in balbezit. Olivian draait met de bal, schiet en ... Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Breyer probeert naar een medespeler te passen. Lefkowicz rent richting de bal. Seba maakt een afschuwelijke overtreding. Seba krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bagsik geeft de bal voor. Breyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matonoha is nu in balbezit. Matonoha draait met de bal, schiet en ... Maska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - FC Vastren 1:3

41e minuut.
Marannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagsik rent richting de bal. Olivian verovert de bal door een tackle van achteren. Olivian schiet op doel. Kuan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - FC Vastren 2:3

44e minuut.
Bagsik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lefkowicz met een snelle inworp. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 31%, FC Vastren 69%.
Orły-Sokoły Nisko - FC Vastren 2:3

56e minuut.
Haras passt de bal in één keer door. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian probeert naar een medespeler te passen. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Breyer passt de bal met de wreef. Astramowicz is nu in balbezit. Marannino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marannino krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz geeft een hoge lob. Daar is Bagsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivian rent richting de bal. Olivian haalt uit met een fantastische trap. Kuan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kalkowski probeert naar een medespeler te passen. Doležel geeft de bal voor. Bagsik heeft problemen om de bal te vangen. Olivian is nu in balbezit. Olivian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Oprişan speelt de bal door. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský speelt de bal door. Matonoha rent richting de bal. Matonoha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Breyer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenosyan met een snelle inworp. Seba rent richting de bal. Seba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 45%, FC Vastren 55%.
Orły-Sokoły Nisko - FC Vastren 2:3