Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tablet Team Viking
xx2 Tactiek Katalończyk
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Fətullayev is nu in balbezit. Benczyński rent richting de bal. Benczyński draait met de bal, schiet en ... Igartua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Únzaga de la Vega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - Viking 0:1

6e minuut.
Szmyt verovert de bal door een tackle van achteren. Szmyt met een sublieme pass. Benczyński rent richting de bal. Benczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Darbinyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daleki neemt de hoekschop. Igartua heeft problemen om de bal te vangen. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński draait met de bal, schiet en ... Únzaga de la Vega bokst de bal weg.

9e minuut.
Cuevas passt de bal met de wreef. Svilarich rent richting de bal. Gilewski begaat een overtreding. Gilewski krijgt een gele kaart. Svilarich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akçal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Svilarich springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Adamowicz geeft de bal voor. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hayles. Hayles krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Benczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rejman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szawica kopt de bal weg. MacMonies heeft problemen om de bal te vangen. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Pomian bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçal onderschept slim de pass. Akçal speelt de bal door. Svilarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Rejman rent richting de bal. Rejman passt de bal zonder na te denken. Pomian rent richting de bal. Rejman rent richting de bal. Rejman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Szmyt onderschept slim de pass. Szmyt speelt de bal door. Rejman speelt de bal door. Benczyński rent richting de bal. Benczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Cuevas speelt de bal door. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari met een sublieme pass. Svilarich is nu in balbezit. Svilarich schiet op doel. Kozmács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tablet Team - Viking 1:1

29e minuut.
MacMonies rent richting de bal. Pomian verovert de bal door een tackle van achteren. Pomian geeft een lange en hoge pass. Benczyński rent richting de bal. Benczyński probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tablet Team 57%, Viking 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tablet Team - Viking 1:1

48e minuut.
Gilewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Calligari de bal. Calligari passt de bal in één keer door. Svilarich is nu in balbezit. Svilarich draait met de bal, schiet en ... Kozmács probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Rejman met een sublieme pass. Klungelig pakt Benczyński de bal. Darbinyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rejman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szmyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas passt de bal zonder na te denken. Svilarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tablet Team 43%, Viking 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tablet Team - Viking 1:1