Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Tablet Team
Katalończyk Tactiek xx2
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 51.2
zeer goed Schieten goed
matig Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Svilarich rent richting de bal. Adamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Adamowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cuevas de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Kozmács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Żelazowski rent richting de bal. Hayles verovert de bal door een tackle van achteren. Hayles met een sublieme pass. Svilarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich draait met de bal, schiet en ... Kozmács probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Darbinyan kopt de bal weg. Drużkowski is nu in balbezit. Drużkowski passt de bal met de wreef. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fətullayev onderschept slim de pass. Fətullayev met een sublieme pass. Benczyński is nu in balbezit. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fətullayev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akçal. Fətullayev raakt geblesseerd tijdens het duel. Pomian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Fətullayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fətullayev schiet op doel. Únzaga de la Vega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Tablet Team 1:0

24e minuut.
Żelazowski passt de bal zonder na te denken. Szawica rent richting de bal. Szawica passt de bal met de wreef. Daar is Benczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chiarion passt de bal zonder na te denken. MacMonies met een sublieme pass. Svilarich met een sublieme pass. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stanisławczyk speelt de bal door. Szawica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akçal. Akçal krijgt een gele kaart. Svilarich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Širak komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Hayles is nu in balbezit. Hayles geeft een lange en hoge pass. Širak kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuevas de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cuevas rent richting de bal. Cuevas speelt de bal door. Hayles rent richting de bal. Hayles geeft de bal voor. Širak krijgt zijn hoofd ertegen. Kozmács probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 45%, Tablet Team 55%.
Viking - Tablet Team 1:0

46e minuut.
Ciepierski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Calligari is nu in balbezit. Calligari geeft de bal voor. Szmyt speelt de bal door. Benczyński rent richting de bal. Benczyński schiet op doel. Ciepierski bokst de bal weg.

57e minuut.
Širak is nu in balbezit. Širak geeft de bal voor. MacMonies heeft problemen om de bal te vangen. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Fətullayev passt de bal in één keer door. Szawica rent richting de bal. Szawica geeft de bal voor. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Fətullayev verovert de bal door een tackle van achteren. Igartua bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica rent richting de bal. Szawica draait met de bal, schiet en ... Ciepierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Tablet Team 2:0

68e minuut.
Darbinyan geeft de bal voor. Širak controleert de bal met de borst. Širak speelt de bal door. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 49%, Tablet Team 51%.
Viking - Tablet Team 2:0