Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły-Sokoły Nisko FC (V)alencia
Orły Tactiek new
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 45.8
good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Lefkowicz met een sublieme pass. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz met een sublieme pass. Olivian rent richting de bal. Olivian draait met de bal, schiet en ... Menghi bokst de bal weg.

9e minuut.
Lysák passt de bal met de wreef. Kyosev rent richting de bal. Kyosev met een sublieme pass. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Olivian is nu in balbezit. Olivian met een sublieme pass. Buhănescu rent richting de bal. Astramowicz onderschept slim de pass. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kyosev is nu in balbezit. Astramowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stuller maakt een afschuwelijke overtreding. Stuller krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Breyer speelt de bal door. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz geeft een hoge lob. Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz draait met de bal, schiet en ... Menghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 50%, FC (V)alencia 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły-Sokoły Nisko - FC (V)alencia 0:0

48e minuut.
Murraças geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lysák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guarisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarisco geeft de bal voor. Menghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Lysák speelt de bal door. Olivian rent richting de bal. Olivian passt de bal zonder na te denken. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kyosev geeft de bal voor. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki passt de bal met de wreef. Wolanin is nu in balbezit. Wolanin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Breyer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grymonpréz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Jagusztyn rent richting de bal. Grymonpréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jagusztyn zijn tegenspeler op de grond. Jagusztyn krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Guarisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarisco passt de bal zonder na te denken. Astramowicz rent richting de bal. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kyosev controleert de bal met de borst. Astramowicz begaat een overtreding. Kyosev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kyosev met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Jagusztyn de bal. Jagusztyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bröcker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. da Purificação komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 47%, FC (V)alencia 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły-Sokoły Nisko - FC (V)alencia 0:0