Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polish Hussars FC Vastren
(4-5-1) skrzydlo Tactiek 451
42% Balbezit 58%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 42.5
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen goed


11e minuut.
Sidlík is nu in balbezit. Trajdal onderschept slim de pass. Trajdal geeft een hoge lob. Popara kan de bal niet met de borst controleren. Popara schiet op doel. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Matonoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinyuan onderschept slim de pass. Pinyuan speelt de bal door. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kress is nu in balbezit. Kress speelt de bal door. Popara is nu in balbezit. Popara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piechowicz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sidlík rent richting de bal. Popara onderschept slim de pass. Eliseu is nu in balbezit. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ... Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Dolenský kopt de bal weg. Kress rent richting de bal. Kress geeft een lange en hoge pass. Popara rent richting de bal. Popara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kress is nu in balbezit. Kress met een sublieme pass. Popara is nu in balbezit. Popara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - FC Vastren 1:0

26e minuut.
Léonard passt de bal zonder na te denken. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca met een sublieme pass. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Piechowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eliseu met de inworp. Kress rent richting de bal. Kress geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - FC Vastren 2:0

34e minuut.
Léonard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catinca geeft de bal voor. Sidlík rent richting de bal. Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress geeft de bal voor. Oryszczak controleert de bal met de borst. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - FC Vastren 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polish Hussars 48%, FC Vastren 52%.
Polish Hussars - FC Vastren 3:0

50e minuut.
Eliseu is nu in balbezit. Eliseu speelt de bal door. Klungelig pakt Popara de bal. Popara haalt uit met een fantastische trap. Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - FC Vastren 4:0

51e minuut.
Daveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseu verovert de bal door een tackle van achteren. Eliseu speelt de bal door. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - FC Vastren 5:0

53e minuut.
Ralbovský passt de bal in één keer door. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress is nu in balbezit. Kress geeft een lange en hoge pass. Popara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - FC Vastren 6:0

59e minuut.
Sidlík passt de bal zonder na te denken. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský speelt de bal door. Daveri rent richting de bal. Daveri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matonoha is nu in balbezit. Matonoha haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Kress probeert naar een medespeler te passen. Eliseu rent richting de bal. Eliseu geeft een lange en hoge pass. Popara is nu in balbezit. Popara schiet op doel. Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Sidlík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kress rent richting de bal. Kress probeert naar een medespeler te passen. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Oprişan verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan passt de bal zonder na te denken. Pinyuan is nu in balbezit. Matonoha onderschept slim de pass. Matonoha schiet op doel. Filtenborg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Daveri rent richting de bal. Kress verovert de bal door een tackle van achteren. Kress geeft de bal voor. Popara rent richting de bal. Popara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - FC Vastren 7:0

79e minuut.
Klungelig pakt Dolenský de bal. Trajdal probeert naar een medespeler te passen. Kress probeert naar een medespeler te passen. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuan met een harde bal richting middenveld. Kress kopt de bal weg. Klungelig pakt Popara de bal. Popara draait met de bal, schiet en ... Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polish Hussars 40%, FC Vastren 60%.
Polish Hussars - FC Vastren 7:0