Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vastren Polish Hussars
451 Tactiek (4-5-1) skrzydlo
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 46.3
goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Popara kopt de bal weg. Eliseu rent richting de bal. Eliseu passt de bal in één keer door. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Polish Hussars 0:1

8e minuut.
Eliseu rent richting de bal. Eliseu geeft een lange en hoge pass. Bagsik is nu in balbezit. Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Trajdal speelt de bal door. Kress speelt de bal door. Alekperovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara onderschept slim de pass. Popara draait met de bal, schiet en ... Kuan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Polish Hussars 0:2

13e minuut.
Narváez is nu in balbezit. Narváez met een sublieme pass. Dolenský geeft de bal voor. Cafieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matonoha is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Filtenborg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ralbovský geeft de bal voor. Eliseu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseu speelt de bal door. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ... Kuan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Oprişan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trajdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajdal geeft de bal voor. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Polish Hussars 0:3

20e minuut.
Trajdal rent richting de bal. Trajdal geeft een hoge lob. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap. Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matonoha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matonoha draait met de bal, schiet en ... Filtenborg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Polish Hussars 1:3

32e minuut.
Seba probeert de bal aan de voet te houden. Léonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenosyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenosyan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Oprişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eliseu geeft een hoge lob. Bagsik kan de bal niet met de borst controleren. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Trajdal geeft de bal voor. Bagsik heeft problemen om de bal te vangen. Popara rent richting de bal. Popara draait met de bal, schiet en ... Kuan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Polish Hussars 1:4

37e minuut.
Sidlík passt de bal met de wreef. Catinca rent richting de bal. Bagsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress rent richting de bal. Kress geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Trajdal speelt de bal door. Eliseu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseu probeert naar een medespeler te passen. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara haalt uit met een fantastische trap. Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bagsik de bal. Paal! Bagsik rent richting de bal. Bagsik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 50%, Polish Hussars 50%.
FC Vastren - Polish Hussars 1:4

56e minuut.
Trajdal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress speelt de bal door. Popara rent richting de bal. Popara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Trajdal geeft een hoge lob. Inworp. Oprişan met de inworp. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský passt de bal in één keer door. Filtenborg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Eliseu rent richting de bal. Eliseu speelt de bal door. Popara is nu in balbezit. Popara schiet op doel. Kuan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Inworp. Dolenský met de inworp. Sidlík is nu in balbezit. Sidlík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Polish Hussars 2:4

84e minuut.
Oprişan verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Eliseu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kress geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 37%, Polish Hussars 63%.
FC Vastren - Polish Hussars 2:4