Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły-Sokoły Nisko Tablet Team
Orły Tactiek xx2
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 54.3
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
MacMonies rent richting de bal. MacMonies geeft de bal voor. Svilarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich draait met de bal, schiet en ... Maska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - Tablet Team 0:1

3e minuut.
Guarisco probeert naar een medespeler te passen. Cuevas rent richting de bal. Cuevas geeft een lange en hoge pass. Svilarich rent richting de bal. Svilarich haalt uit met een fantastische trap. Maska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Hayles speelt de bal door. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Svilarich rent richting de bal. Svilarich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
MacMonies passt de bal in één keer door. Cuevas rent richting de bal. Haras is nu in balbezit. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Maska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Grymonpréz rent richting de bal. Svilarich onderschept slim de pass. Svilarich schiet op doel. Maska probeert wanhopig de bal te grijpen. Ulusan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - Tablet Team 0:2

16e minuut.
Guarisco is nu in balbezit. Guarisco met een sublieme pass. Olivian is nu in balbezit. Olivian haalt uit met een fantastische trap. Chiarion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas geeft een hoge lob. Ulusan rent richting de bal. Svilarich verovert de bal door een tackle van achteren. Svilarich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Astramowicz is nu in balbezit. Met opzet legt Akçal zijn tegenspeler op de grond. Astramowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doležel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olivian rent richting de bal. Olivian haalt uit met een fantastische trap. Únzaga de la Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Svilarich kopt de bal weg. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lefkowicz krijgt een gele kaart. Calligari raakt geblesseerd tijdens het duel. Calligari met een snel genomen vrije trap. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Maska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Olivian geeft een lange en hoge pass. Únzaga de la Vega speelt de bal door. Calligari kopt de bal weg. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Hayles met de inworp. MacMonies probeert naar een medespeler te passen. Svilarich controleert de bal met de borst. Svilarich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 59%, Tablet Team 41%.
Orły-Sokoły Nisko - Tablet Team 0:2

46e minuut.
Ciepierski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Daar is Haras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haras geeft de bal voor. Zitta kopt de bal weg. Svilarich is nu in balbezit. Svilarich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
MacMonies passt de bal met de wreef. Hayles rent richting de bal. Hayles passt de bal zonder na te denken. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - Tablet Team 0:3

64e minuut.
Akçal met een sublieme pass. Svilarich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lefkowicz. Lefkowicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Akçal passt de bal zonder na te denken. Calligari probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cuevas de bal. Cuevas geeft de bal voor. Svilarich springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zitta geeft een hoge lob. Inworp. Guarisco met de inworp. Doležel geeft de bal voor. Olivian maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Darbinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivian rent richting de bal. Olivian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari passt de bal in één keer door. MacMonies met een sublieme pass. Svilarich is nu in balbezit. Svilarich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Lysák rent richting de bal. Lysák geeft de bal voor. Ciepierski speelt de bal door. Svilarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich schiet op doel. Maska bokst de bal weg.

83e minuut.
Zitta heeft problemen om de bal te vangen. Zitta verovert de bal door een tackle van achteren. Guarisco is nu in balbezit. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Cuevas speelt de bal door. Klungelig pakt Calligari de bal. Calligari geeft een lange en hoge pass. Svilarich is nu in balbezit. Svilarich haalt uit met een fantastische trap. Maska bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 53%, Tablet Team 47%.
Orły-Sokoły Nisko - Tablet Team 0:3