Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC (V)alencia Viking
new Tactiek Katalończyk
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 53
adequate Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Kyosev geeft de bal voor. Drużkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ujlaki speelt de bal door. Wolanin rent richting de bal. Wolanin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Buhănescu kopt de bal weg. Inworp. Drużkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rejman geeft een lange en hoge pass. Szawica krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buhănescu probeert de bal met de borst te controleren. Benczyński rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Benczyński passt de bal in één keer door. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica passt de bal zonder na te denken. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Viking 0:1

8e minuut.
Majsner passt de bal met de wreef. Ujlaki is nu in balbezit. Drużkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drużkowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Buhănescu geeft een lange en hoge pass. Gilewski kopt de bal weg. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomian verovert de bal door een tackle van achteren. Pomian geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Fətullayev de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Adamowicz passt de bal zonder na te denken. Pomian rent richting de bal. Pomian met een sublieme pass. Szawica rent richting de bal. Szawica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuller speelt de bal door. Wolanin is nu in balbezit. Ujlaki geeft een lange en hoge pass. Harper krijgt zijn hoofd ertegen. Kozmács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kyosev kopt de bal weg. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Harper verovert de bal door een tackle van achteren. Sabou is nu in balbezit. Sabou geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Żelazowski is nu in balbezit. Wolanin onderschept slim de pass. Wolanin passt de bal in één keer door. Stuller is nu in balbezit. Stuller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Fətullayev onderschept slim de pass. Fətullayev geeft een lange en hoge pass. Murraças is nu in balbezit. Szawica onderschept slim de pass. Szawica schiet op doel. Menghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 52%, Viking 48%.
FC (V)alencia - Viking 0:1

55e minuut.
Kyosev met een sublieme pass. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki passt de bal in één keer door. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Żelazowski passt de bal zonder na te denken. Sabou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szawica. Szawica krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Sabou met een sublieme pass. Ujlaki probeert naar een medespeler te passen. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szmyt de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sabou zal de hoekschop nemen. Stuller rent richting de bal. Stuller haalt uit met een fantastische trap. Kozmács bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 39%, Viking 61%.
FC (V)alencia - Viking 0:1