Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking FC (V)alencia
Katalończyk Tactiek new
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Drużkowski passt de bal met de wreef. Benczyński rent richting de bal. Benczyński passt de bal in één keer door. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap. Menghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rejman probeert naar een medespeler te passen. Szawica rent richting de bal. Szawica passt de bal in één keer door. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap. Menghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Murraças geeft de bal voor. Gilewski geeft een lange en hoge pass. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica draait met de bal, schiet en ... Menghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC (V)alencia 1:0

19e minuut.
Drużkowski passt de bal met de wreef. Fətullayev rent richting de bal. Buhănescu onderschept slim de pass. Szawica verovert de bal door een tackle van achteren. Szawica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Budassi geeft een lange en hoge pass. Wolanin controleert de bal met de borst. Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. Sabou verovert de bal door een tackle van achteren. Sabou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ujlaki speelt de bal door. Wolanin is nu in balbezit. Rejman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rejman krijgt een gele kaart. Wolanin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sabou zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica passt de bal met de wreef. Pomian probeert naar een medespeler te passen. Szawica rent richting de bal. Szawica schiet op doel. Menghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC (V)alencia 2:0

30e minuut.
Pomian geeft een lange en hoge pass. Fətullayev is nu in balbezit. Bröcker verovert de bal door een tackle van achteren. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński draait met de bal, schiet en ... Menghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Rejman geeft een hoge lob. Szawica kopt de bal weg. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Menghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC (V)alencia 3:0

43e minuut.
Daar is Fətullayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szawica rent richting de bal. Szawica schiet op doel. Bröcker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menghi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 47%, FC (V)alencia 53%.
Viking - FC (V)alencia 3:0

63e minuut.
Budassi geeft de bal voor. Daar is Adamowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolanin is nu in balbezit. Klungelig pakt Wolanin de bal. Wolanin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Inworp. Ujlaki met de inworp. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin passt de bal in één keer door. Ujlaki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Fətullayev kopt de bal weg. Murraças bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Benczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC (V)alencia 4:0

83e minuut.
Gilewski geeft een lange en hoge pass. Buhănescu probeert de bal aan de voet te houden. Bröcker rent richting de bal. Szawica onderschept slim de pass. Szawica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Majsner is nu in balbezit. Pomian onderschept slim de pass. Pomian speelt de bal door. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Buhănescu geeft de bal voor. Inworp. Drużkowski met de inworp. Rejman geeft een lange en hoge pass. Fətullayev krijgt zijn hoofd ertegen. Menghi bokst de bal weg. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica draait met de bal, schiet en ... Menghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC (V)alencia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 54%, FC (V)alencia 46%.
Viking - FC (V)alencia 5:0